BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.470,98
HABER /  GÜNCEL

Uçurumda korkunç can pazarı

Antalya'da, uçuruma yuvarlanan otomobilde bulunan ve ikisi ağır yaralı üç kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Abone ol

Antalya'da, uçuruma yuvarlanan otomobilde bulunan ve ikisi ağır yaralı üç kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Antalya-Korkuteli kara yolunun 25. kilometresindeki Cehennem Deresi mevkisinde, Orhan Özcan idaresindeki 07 DL 375 plakalı otomobil uçuruma yuvarlandı.

Yaklaşık 15 metrelik derinliğe düşen otomobilde, sürücü Orhan Özcan (46) ile birlikte Fera ve Aliye Özcan sıkıştı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri ile vatandaşlar kısa sürede yaralıların bulunduğu uçuruma halatla indi. Otomobilde sıkışan yaralıları kurtaran ekipler ve vatandaşlar, yol kenarında bekleyen sağlık ekiplerinin, itfaiyenin halatıyla yaralılara ilk müdahaleyi yapmaları için uçuruma inmelerini istedi.

Yaralıların çıkarılmasını yol kenarında bekleyen sağlık ekiplerinin, yaklaşık 15 metre derinliğindeki uçuruma inemeyeceklerini söylemesi üzeri vatandaşlar ve yaralı yakınları bu duruma tepki gösterdi. Sağlık ekiplerinin inmemesinin ardından da kazada ağır yaralanan Fera ve Aliye Özcan, sedyeyle halatlara bağlanarak uçurumdan çıkarıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan sürücü Ali Özcan ise halata tutunarak yukarı çıktı.

Öte yandan, olay yerinden geçen ismi öğrenilemeyen bir vatandaş, yaralılara yardım etmek için uçuruma inmek isterken, düşerek ayağını kırdı. Bu vatandaş da itfaiye tarafından halata bağlanan sedyeyle ambulansa taşındı.

Yaralılar, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Fera ve Aliye Özcan'ın hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.