BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Üç vakte kadar hapis var

Bursa'da falcılık yaptığı iddia edilen kadın, evine gelerek kadına ''fal baktırdı'' O kişi bıradan birisi değildi.

Abone ol

Bursa'da falcılık yaptığı iddia edilen kadın, bir vatandaş gibi evine gelerek ''fal baktıran'' kadın polis memurundan para alınca suçüstü yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi ekipleri, merkez Osmangazi ilçesinde Nuray Y'nin (45) ''falcılık, büyücülük yaptığı, su ve kahve falına baktığı, muska yazdığı kişilerden para aldığı'' ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Bursa Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla Bursa 1. Sulh Ceza Mahkemesinin ''arama ve el koyma kararı'' vermesinin ardından harekete geçen güvenlik güçleri adına bir kadın polis, ''bir vatandaş olarak'' fal baktırmak için Nuray Y'nin evine gitti.

Fal baktıran kadın polis memurunun parayı vererek çıkmasının ardından eve operasyon düzenleyen güvenlik güçleri, meslektaşları tarafından Nuray Y'ye verilen ve önceden seri numaraları alınan banknotlara el koydu.

Operasyonda, zanlıya daha önce fal baktıran kişilere ait olduğu bildirilen paralarla fal bakımında kullanılan kalem, plastik halka ve not kağıtlarının ele geçirildiği, operasyon sırasında fal baktırmak için evde bulunan iki kişinin ifadelerine de başvurulduğu bildirildi.

Gözaltına alınan Nuray Y, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.