BIST 10.677
DOLAR 32,21
EURO 34,94
ALTIN 2.429,70
HABER /  GÜNCEL

Üç şeytan kadın

Türkiye üç kadının karıştığı aşk cinayetlerini konuşuyor!

Abone ol

İkisi sevgililerini 'Daha rahat bir hayat' vaadiyle kandırıp, kocalarını öldürttü. Diğeri, 'Nikah yapmıyor' diyerek birlikte olduğu adamı kalbinden bıçakladı

3 aylık eşini eski aşkına öldürttü
Gaziantep'te 3 ay önce evlenen oto tamircisi Mehmet Ali Ö. (22), boğazı kesilerek tren raylarına atıldı! Polis, gencin eşi Emine Ö'nün daha önce aşk yaşadığı Hasan D. ile sık sık görüştüğünü belirledi. Gözaltına alınan genç, 'Kocamı öldürmezsen beni göremezsin dedi. Ben de öldürdüm' diye konuştu.

Evi, arabayı aldı cinayeti planladı

İnsanın tüylerini ürperten benzer bir olay da Yalova'da yaşandı! Sokak ortasında pompalıyla öldürülen Ergül Namal'ın (44) kendisinden 10 yaş küçük eşi G.N takibe alındı. Genç kadının sık sık telefonda konuştuğu Manisalı R.M'yi sorgulayan polis, cinayeti çözdü. Kadının sevgilisine, 'Ev ve araba üzerime... Kocamı öldür, birlikte yaşayalım' dediği öğrenildi.

Bebeğinin babasını yatakta katletti
Genç bir kadının 'canavara' dönüştüğü bir başka olay ise Antalya'da meydana geldi. Garsonluk yapan Gülçin G., kendisinden bebek dünyaya getirdiği 29 yaşındaki Erol Cankurtaran'a, 'Artık bir bebeğimiz var, bana ne zaman nikah yapacaksın' dedi. Ters cevap alınca da kalbine ekmek bıçağını sapladı.