BIST 10.254
DOLAR 32,30
EURO 34,80
ALTIN 2.408,18
HABER /  GÜNCEL

Üç senelik husumet kanlı bitti

İki komşu arasındaki husumet silahlı ve bıçaklı kavgaya neden oldu: 1 ölü

Abone ol

Beyoğlu'nda yaşayan Ateşli ve Tolukkaya soyisimli komşular, yaklaşık 3 seneden beri devam eden husumet nedeniyle silahlı ve bıçaklı kavgaya tutuştu. Olayda, Serdar Ateşli isimli genç hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polisler 4 kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre olay Şişhane Bedrettin Mahallesi Ali Baba Sokağı üzerinde saat 20.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre geçmişi 3 yıl öncesine dayanan bir husumetle başlayan olay şöyle gelişti. Serdar Ateşli'nin (22) babaannesinin öldüğü gün, aynı yerde oturan Sami Tolukkaya (53) oğlu için düğün yaptı. Bu duruma sinirlenen Ateşli, komşusu Tolukkaya ile kavga etti. İki komşu yaklaşık 3 yıl boyunca küs kaldı.

Bundan iki hafta önce aynı kişiler arasında yine bir kavga çıktı. Edinilen bilgilere göre Serdar Ateşli, Tolukkaya'yı darp etti. Bu olaydan sonra komşusuna karşı kin besleyen Tolukkaya ve çocukları, Ateşli'yi gördükleri bir yerde sıkıştırdı. Çıkan kavgada silahlar ve bıçaklar konuştu. Tabancalardan birinden çıkan kurşunlarla yaralanan Serdar Ateşli, kaldırıldığı Taksim İlk Yardım Hastanesi'nde hayatını kaybetti.