BIST 10.251
DOLAR 32,27
EURO 34,69
ALTIN 2.397,64
HABER /  GÜNCEL

Üç lider kozlarını Trakya'da paylaşacak

Bir güne iki miting sığdıran üç lider bugün kozlarını Trakya'da paylaşacak.

Abone ol

İNTERNETHABER
ANKARA- Seçim için geri sayım başlarken seçim meydanları kızışıyor. AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün kozlarını Trakya'da paylaşacak. Başbakan Erdoğan ile Bahçeli'nin Tekirdağ Çorlu'da 4'er saat arayla iki ziyareti olacak.

12. KEZ EDİRNE'YE GİDECEK

Başbakan Erdoğan İstanbul'da sabah saatlerinde İstanbul'da kurulacak yeni şehir projesinin sunumunu yaptıktan sonra Tekirdağ'a hareket edecek. Merkeze uğramayacak olan Erdoğan Çorlu'da saat 13.00'de miting düzenleyecek. Erdoğan'ın ikinci durağı Kırklareli Lüleburgaz olacak. Burada ise halka seçim otobüsü üzerinden seslenecek. Erdoğan'ın son durağı ise Edirne olacak. 12. kez Edirne'ye gidecek olan Erdoğan saat 17.30'da düzenlenen mitingde halka seslenecek.

CHP LİDERİNDEN İKİ MİTİNG

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun miting programında ise Yalova ve Kırklareli görünüyor. CHP lideri İstanbul'dan helikopterle Yalova'ya geçecek. CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'nin memleketi olan Yalova'da halka seslenecek olan Kılıçdaroğlu burdan yine helikopterle Kırklareli'ne geçecek. Kılıçdaroğlu saat 15.30'da Kırklareli'nde miting düzenleyecek.

MHP LİDERİ İKİ GÜN TRAKYA'DA

Kaset depremi ile sarsılan MHP liderinin adresi de Trakya. İki günlük Trakya turuna çıkan Bahçeli'nin bugünki ilk adresi Tekirdağ olacak. Saat 13.00'de pragramına başlayacak olan Bahçeli, Saray,
Çerkezköy ve Veliköy ilçelerini ziyaret edecek. Bahçeli saat 16.45'te de kendisinden 4 saat önce bu ilçeye gelmiş olan Başbakan Erdoğan'ın ardından Çorlu'ya ulaşacak. Bahçeli akşam 18.45'te Tekirdağ merkeze ulaşarak burada miting yapacak.

Bahçeli'nin Edirne ve Kırkıkkale turu ise Perşembe günü gerçekleşecek. Bahçeli bir gün önce Başbakan Erdoğan ve CHP liderinin halka seslendiği yerlerde bir gün sonra projelerini açıklayacak. Bahçeli sırasıyla, Edirne Yenikarpuzlu, Keşan, Uzunköprü ilçelerini ziyaret ettikten sonra 14.15'te Edirne'de miting yapacak. Ardından Kırklareli'ye geçerek saat 16.00'da da burada miting düzenleyecek.

Bahçeli bir gün önce Başbakan Erdoğan'ın ziyaret ettiği Lüleburgaz'a da miting sonrası ziyaret yapacak.