BIST 9.080
DOLAR 32,47
EURO 35,18
ALTIN 2.326,11
HABER /  MEDYA

TV8 yan ekran indir Survivor uygulaması ile nasıl oy kullanılır?

Survivor SMS sonuçları sıralaması ile oy verme işlemi artık TV8 yan ekran uygulamasında. TV8 yan ekran uygulaması indirip nasıl kurulur ücretli mi fiyatı ne kadar?

Abone ol

Survivor'da oy kullanmak ve artık Survivor SMS sıralaması sonuçlarını görmek için TV8 Yan Ekran uygulamasını indirip kurmanız gerekiyor. Android ve iphone ile birlikte masa üstü bilgiyarlar için de TV8 yan ekran uygulaması var ve bu uygulama haftalık bir ücrete tabi...

Peki TV8 yan ekran uygulaması nasıl ve nereden indirilir? Survivor oy kullanma işlemi için TV8 yan ekran şart mı?

Survivor oy verme işlemi TV8 yan ekran uygulamasında ücretliydi. Artık Survivor SMS sonuçları sıralamasını görmek de ücrete tabii oldu. Bildiğiniz gibi şimdiye kadar Survivor SMS sonuçlarını acunn.com sitesi ücretsiz olarak yayınlıyordu. Acun Ilıcalı geçen haftaki konseyde aldığı yeni kararı duyurdu. Buna göre SMS sonuçları tam liste halindeki sıralaması TV8 yan ekran uygulamasından verilecek. TV8 yan ekran uygulaması haftalık olarak ücretlendirilecek. Uygulamayı indirip abone olduğunuz taktirde her hafta 2.99 lira ödeyeceksiniz. 

Acun Ilıcalı'nın açıklamasına göre TV8 Yan Ekran Plus uygulamasından elde edilecek bütün gelir işitme engellilerin eğitimi için Çocuk Eğitim Derneği'ne bağışlanacaktır. TV8 Yan Ekran Plus üyeliği ilk hafta ücretsiz olup, daha sonra haftalık 2,99TL olarak ücretlendiriliyor.

SURVİVOR TV8 YAN EKRAN UYGULAMASI İNDİR

Survivor SMS sonuçlarını görmek için iphone ya da android için TV8 yan ekran uygulaması indirmenizi gerekiyor. Bunun için adım adım yapmanız gerekenler şunlar;

Buradaki bağlantıya tıklayarak
İndirme işleminin ardından yan ekran uygulamasını açın!
TV8 yan ekran uygulamasında Survivor SMS sonuçlarını görebilmek için ABONE OL kısmına tıklamanız gerekiyor.
TV8 yan ekran uygulamasına aboneliğiniz Apple store şifreniz ile birlikte gerçekleşmiş oluyor.
TV8 yan ekran uygulamasında ücret haftalık tahsil ediliyor. Yan ekran uygulamasını iptal etmezseniz her hafta otomatik olarak üyeliğiniz yenileniyor.
TV8 yan ekran uygulaması aboneliğinin iptali ayarlar kısmında otomatik seçeneğinin kaldırılmasıyla oluyor.

TV8 YAN EKRAN SURVİVOR OY VERME

TV8 yan ekran uygulaması Survivor 2016'da gönüllüler ve ünlüler takımında yer alan yarışmacıları desteklemek amacıyla oy vermek için de şart. TV8 Yan Ekran ile kullanılan oylar uygulama için satın alma ile 2.99 TL'den ücretlendiriliyor.

-TV8 Yan Ekran uygulaması ile Survivor Türkiye'de oy kullanmak için yan ekranı iphone ya da android cep telefonunuza indiriyorsunuz.
-TV8 Yan ekran uygulaması ile oy vermek için Facebook ya da Twitter hesabınız ile giriş yapmanız gerekiyor.
-Oylama esnasında Tv8 Yan Ekran'ı açık tutun.
-Survivor programındaki yönlendirmeleri takip ederek oy kullanın