BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Tuzla'da silahlı kuyumcu soygunu

Tuzla’da bir kuyumcu dükkanı silahlı ve kar maskeli 3 kişi tarafından soyuldu.

Abone ol

Tuzla’da, bir kuyumcuya gelen silahlı ve maskeli 3 kişi, iş yeri sahibi ile çalışanını etkisiz hale getirdikten sonra yaklaşık 3 kilogram altını alarak kayıplara karıştı.

İşyeri sahibi, 3 kilo altını çalarak kaçan soyguncuların arkasından 16 el ateş etti. İş yeri çalışanı, soyguncuların bir birlerine ‘reis’ diye hitap ettiğini söyledi.

Şifa Mahallesi Hürriyet Caddesi 34 Numara’da bulunan kuyumcu dükkanına gelen maskeli ve silahlı 3 soyguncudan ikisi içeri girdi. Şahıslar, kuyumcu sahibi Emre Güneş ve iş yeri çalışanı Oğuzhan Keleş’i silah tehdidiyle etkisiz hale getirip yere yatırdı. Bu sırada içeri giren üçüncü soyguncu, elindeki çantaya yaklaşık 3 kilogram altını doldurdu. Soyguncular, otomobille olay yerinden kaçtı. 

16 EL ATEŞ ETTİ AMA

Bu arada, soyguncuların kaçtığını gören iş yeri sahibi Emre Güneş, şahısların peşinden 16 el ateş etti. Açılan ateşte aracın isabet aldığı ancak şahısların kaçmayı başardığı belirtildi.

İş yeri çalışan Oğuzhan Keleş, “Önce 2 kişi gelip ‘bu bir soygundur’ dediler. Bizi silah tehdidi ile etkisiz hale getirip altınları alıp kaçtılar. Bir birlerine ‘reis’ diye hitap ediyorlardı.” diyerek olayı anlattı.

Kuyumcu sahibi Emre Güneş ise, basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.

Olay yerinde inceleme yapan polis, kaçan soyguncuları yakalama için çalışma başlattı.