BIST 10.219
DOLAR 32,20
EURO 34,72
ALTIN 2.453,65
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tuzla, Kendi Kendine Yetecek

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçede yaptıkları çalışmalarla Tuzla’da ticaretin artacağını ve gelirin ilçede kullanılacağını söyledi.

Abone ol

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçede yaptıkları çalışmalarla Tuzla’da ticaretin artacağını ve gelirin ilçede kullanılacağını söyledi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk ve Serhan Kural ile birlikte Giresun Yağlıdere Akköy Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Tuzla’da yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yazıcı, en önemli hizmetin derneklerle kurulan ve sürdürülen işbirliği olduğunu söyledi. Başkan Yazıcı, “Derneklerle birlik ve beraberlik içinde yapmış olduğumuz çalışmalar, onlarca projemizden daha değerli.” şeklinde konuştu.   

Yiğit, Eseriyle Konuşulur
Marina projesinin yatlara hizmet veren bir yapıdan çok daha fazla potansiyele sahip olduğunu belirten Başkan Yazıcı, istihdam ve ticaretin yanı sıra Tuzla’ya merkez kazandıracak bir yatırım olduğunu söyledi. Tuzla’da vizyon projelerin devam ettiğini belirten Başkan Yazıcı, “Birileri bizim yaptıklarımızı birileri hayal bile edemiyor, bizim hayallerimizi onlar oturup 40 yıl düşünse bile hayal edemez. İyi ki biz bir şeyler yapıyoruz, biz bir şey yapamasak konuşacak bir şey bulamazlar. Mühim olan yapmaktır, yapabilmektir. Yiğit, eseriyle konuşulur. Biz emanetçiyiz ve bu emaneti en iyi şekilde bir noktaya getirebilmenin gayreti içindeyiz” dedi.  
Tuzla’da başta planlama olmak üzere yapılan her yatırımın yeni bir sirkülasyon oluşturacağına değinen Başkan Yazıcı, “Artık Tuzla kendi kendine yetecek.” ifadesini kullandı.