BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.429,48
HABER /  MEDYA

Tutsak 2.bölüm fragmanı Elif bütün sırrı öğreniyor mu?

Kanal D'nin yeni dizisi Tutsak dün ilk bölümüyle ekrana geldi. Elif'in tutsaklıktan kurtarılmasının anlatıldığı dizinin 2. bölüm fragmanı da dizinin son bölümünden sonra yayınlandı. Tutsak 2.bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Başrollerinde Gülper Özdemir ile Pamir Pekin'in oynadığı Tutsak dün Kanal D ekranlarında resmen başladı. Güçlü rakiplerle mücadele eden Tutsak'ın dün son bölümünün yayınlanmasının ardından 2.bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki Elif her şeyi öğrenecek mi? Detaylar haberimizde.

Elif’in, “tutsak”lıktan kurtulabilmek için yaşadığı tekinsiz dünyada kendi ayakları üzerinde durmasını konu alan dizinin 1. bölümünden sonra herkes yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Dizinin son bölümünün yayınlanmasının ardından 2.bölüm fragmanı da yayınlandı. Öncelikle gelin hep beraber dizide dün akşam neler yaşanmış ona bakalım.

TUTSAK 1.BÖLÜM ÖZET

Elif’i tutsak eden kocası Sadullah, bir gün eve dönmez ve o günden sonra Elif’in hayatı eskisi gibi olmaz. Sadullah’tan sonra yalnız kalan Elif’e ilk yardımcı olan kişi komşusu Bahadır olur. Elif’e yanlarında çalıştıkları ailenin konağında iş ayarlar fakat bu aile Sadullah’ın ortadan kaybolmasına sebep olan Gürhan ailesidir. Elif bu konakta kim olduğunu saklamak zorunda kalır. Fakat Elif’in bilmediği şey Gürhan ailesi için Elif’in ne kadar önemli olduğudur. Elif bu konakta hizmetçilik yaparken ailenin büyük oğlu Kenan, ailenin sırları için Elif’le yakından ilgilenmek zorunda kalacaktır. Bu durumdan memnun olmayan kişi ise Elif’e bu işi ayarlayan Bahadır olacaktır ve Elif kocasından sonra özgürlüğe ilk adımını sırlarla dolu zengin bir ailenin karanlığına atacaktır.

Dizinin birinci bölümünün yayınlanmasının ardından herkes yeni bölüm fragmanında neler olacağını merak ediyor. Kanal D izleyicilerin merakını gidermek için dün 2.bölüm fragmanını da yayınladı.

İŞTE TUTSAK 2.BÖLÜM FRAGMANI