BIST 10.248
DOLAR 32,28
EURO 34,77
ALTIN 2.398,45
HABER /  GÜNCEL

Türkler sekste sekizinci oldu!

İngilizlerin birinci, Almanların ikinci olduğu araştırmada Türkler sekizinci oldu. Araştırmaya konu olan seks bakın nasıl bir seksti?

Abone ol

Bradley Üniversitesi tarafından yapılan araştırmaya göre rasgele sekste Türkler dünya sekizincisi...

ÖNÜNE GELENLE SEKS

48 ülkede 14 bin erkek ve kadın üzerinde yapılan araştırmaya göre, ayrım yapmadan ‘önüne gelen’le cinsel ilişkiye girmede dünya birincisi İngilizler olurken, Almanlar ikinci, Hollandalılar ise üçüncü sırada yer aldı.

Türklerin İtalyanları ve Kanadalıları rasgele seks konusunda geride bıraktığını ortaya koyan araştırma, Bradley Üniversitesi Psikoloji Profesörü David Schmitt başkanlığında bir ekip tarafından gerçekleştirildi.

DÜNYADA KATI KURALLAR AZALIYOR

Amerikalı araştırmacılar bir gecelik ilişkiler, cinsel partner sayısı, rasgele ilişkilere bakış açısını inceledi. İngiltere’de seks konusunda toplumun erkeklere gösterdiği hoşgörülü yaklaşımın kadınları da içine alacak şekilde artmasının İngilizlerin birinci olmasının nedeni olduğu belirtildi. Araştırma sonucuna göre tüm dünyada katı seks kuralları azalıyor. Araştırmacılar, katı kuralların yumuşamasını kadın erkek eşitliğine önem verilmesi ve seksin popüler kültürdeki yerinin büyük olmasına bağlıyor.