BIST 10.298
DOLAR 32,25
EURO 34,79
ALTIN 2.455,34
HABER /  GÜNCEL

Türkiyenin Las Vegası olacak şehir!

Proje tamamlandığında şehir dünyaca ünlü olacak... Tıpkı Las Vegas gibi...

Abone ol

AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Yeni Otogar'da minibüsçülerle bir araya geldiği toplantıda, dünya projesi olarak nitelendirdiği ''Dokuma Kent Parkı''ndan söz ederek, ''Bu projeyle Kepez'e Türkiye'nin Las Vegas'ı unvanı layık görülecek'' dedi.

Hakan Tütüncü, Antalya Münibüsçüler Odası ikinci Başkanı Salih Sarıgül, Yeni Otogar Dolmuş Durağı Başkanı Ahmet Gonca ve minibüsçülerle birlikte Yeni Otogar'ı ziyaret etti. Minibüsçülere projelerini anlatan Tütüncü, Dokuma Kent Parkı'yla ilgili projesiyle Kepez'i dünyaca tanınan bir yere taşıyacaklarını ifade etti.

Tütüncü, ''Dokuma Fabrikası bölgesini öyle bir hale getiriyoruz ki, Kepez'e Türkiye'nin Las Vegas'ı unvanı layık görülecek ve Kepez'i dünyaca tanınan bir yere taşıyacağız. Ne Antalya'da ne Akdeniz'de ne de Türkiye'de böyle bir park yok'' dedi.

Tütüncü, bu projeyle Dokuma Fabrikası bölgesine Kepez'lilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacakları bir doğa harikası inşa edeceklerini belirterek, içinde tekstil müzesi, kültürler bahçesi, yeşil alanlar, amfi tiyatro, spor kompleksi ve gençlik merkezi yer alacağını söyledi.

Projeyle bölgenin değerinin artacağının altını çizen Tütüncü, Kepez'in yeni ve düzenli planlamayla gelişeceğini ve arka mahalle olmaktan kurtulacağını sözlerine ekledi.