BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.441,24
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Türkiye'nin en sportif ilçesi

Sağlıklı yaşamın sırrı sporda. Bunu yaşam sloganı haline getiren bir ilçenin halkı ve belediye başkanı birlikte spor yapıyor.

Abone ol

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Şehitler parkında bayanlarla birlikte spor yaparak vatandaşları da sağlıklı yaşam için spor yapmaya davet etti.

Nazilli Yeşil Mahallede bulunan Şehitler Parkında düzenli olarak spor öğretmeni tarafından spor yapan bayanlar, sabah sporunu yapan Başkan Alıcık’ı gördüklerinde spor yapması için yanlarına çağırdılar. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bayanlarla beraber yaptığı sporun ardından sağlıklı yaşam yürüyüşünü gerçekleştirdi.

Sabah sporunun çok önemli olduğuna değinen sportif Başkan Haluk Alıcık; “Spor her yaşta her insanın sağlığı tartışmasız çok önemlidir. Özellikle biz stres içinde ve devamlı hareketli olan yöneticilerin sağlığı için çok daha önemli. Elimden geldiğince spor yapmaya çalışıyorum. Fırsat buldukça yürüyorum. Bugün sabah yürüyüşünde beni gören bayanlar yanlarına davet ederek beraber spor yapmayı çağırdılar. Tabi ki onları kırmadım ve beraber spor yaptık. Gerçekten bayanlarımız çok bilinçli, hiçbir zaman erkekleri spor salonları hariç böyle 50-60 kişilik gruplar halinde spor yaparken görmek mümkün değil. Sporu yaşımızın ilerlediği dönemlerde doktor zorunluluğunda değil de sağlığımız yerinde iken gençken başlamalıyız. Vücudumuzun tüm organlarını sağlıklı kılmalıyız. Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği parklarda bulunan sportif malzemelerinde bakımlarını düzenli olarak yapıyoruz. Halkımızın sağlığı ve ferahı için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Kültür Fizik hareketleri ve yürüyüşün arından Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve spor yapan bayanlar sohbet ettiler.