BIST 9.762
DOLAR 32,56
EURO 34,99
ALTIN 2.432,30
HABER /  POLİTİKA  /  BBP

Türkiye büyük bir değerini yitirdi

BBP Genel Başkanı Destici, İhlas Holding Yönetim kurulu Başkanı Enver Ören'in vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

Abone ol

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören'in vefatı dolayısıyla yayımladığı taziye mesajında, "’Türkiye büyük bir değerini yitirdi. Türkiye ekonomisine on binlerce insanı istihdam ederek katkılar sunan, İhlas Gurubu ve TGRT camiasının ağabeyi Sayın Enver Ören beyefendinin vefatından büyük üzüntü duydum" dedi.

Mesajında, Türkiye'nin büyük bir değerini yitirdiğini belirten Destici, "Gençlik yıllarımızda bizlerin kitap okumasına vesile olan, gelişen Türkiye'ye müteşebbis ruhuyla, kimya, elektronik, medya ve kurduğu diğer şirketlerinde binlerce, on binlerce insanımızı istihdam eden; Türk ve İslam dünyasının meselelerine kıyasıya ilgi duyan, ilgilenen çözüm yolları için sağlığını hiçe sayarak bu uğurda say u gayretler gösteren, İhlas Grubu'nun sevgili ağabeyi, milli ve manevi meselelere öncülük eden kıymetli evladı Mücahit Ören’in babası, İhlas Vakfı’nın bani’si, ilim ve teknolojik gelişmelerde önderlik yapan, başarılı gazete yöneticisi, Türkiye’mizin ekonomisine önemli katkıları olan saygıdeğer gazeteci-yazar ve biyolog Dr. Enver Ören’in vefatından dolayı müteessirim.

Hayatı sayısız başarılarla dolu olan Enver ağabeye Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ve tazarru ederken, kıymetli eşleri hanımefendiye, Mücahit Ören beyefendiye, İhlas Grubu ve TGRT camiasına sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Türk milletinin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.