BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,96
ALTIN 2.508,49
HABER /  GÜNCEL

Türkiye Belarus maçının gollerini kimler attı?

A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Belarus ile karşılaştı.

Abone ol

A Milli Takımımız, özel maçta Mersin'de Belarus'u 2-1 yendi. Galibiyet gollerini Umut Bulut ve Burak Yılmaz kaydetti. Belarus'un golünü ise Rodionov attı.
 
Fatih Terim yönetiminde yeni kadrosuyla sahne alan Milli Takımımız gelecek için umut verdi.

Ay-Yıldızlılar ilk hazırlık maçında Adana'da Kuzey İrlanda'yı 1-0 mağlup etmişti. 
 
galeri.gif 

MAÇTAN NOTLAR...
Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanan Türkiye-Belarus hazırlık maçıyla Mersin, tarihinde ilk kez A Milli Takım seviyesinde bir maça ev sahipliği yaptı. Millilerin stada girişi sırasında bazı Mersin İdmanyurdu taraftarları, takım kaptanı Arda Turan'a çiçekle takımlarının atkısını verdi.

Taraftarlar maraton tribünlerini doldururken, kale arkalarında boşluklar dikkati çekti. Ay-yıldızlı futbolcular ısınmak için sahaya çıktıklarında taraftarladan büyük ilgi gördü.

Türkiye, Belarus maçında ilk 11'deki kadrosunda 2 değişiklik yaptı. Kuzey İrlanda maçında ilk 11'de yer alan Semih Kaya ve Mehmet Topal, Belarus maçında kadroda yer almadı. Bu iki oyuncunun yerine, Aykut Demir ile Umut Bulut sahada yer aldı. Daha önce kadroya alınmasına rağmen forma giyme şansı bulamayan Aykut Demir bu maçla ilk kez milli formayla tanıştı.

Türkiye, Belarus maçıyla birlikte 512. karşılaşmasına çıkarken, teknik direktör Fatih Terim de A Milli Takım Teknik Direktörü olarak 98. kez sahada yer aldı. Türkiye, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda bugüne kadar çeşitli yaş kategorilerinde oynadığı 15 milli maçın, 14'ünü kazanırken, bir karşılaşmada ise berabere kaldı. 
 
SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN