BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,70
ALTIN 2.435,60
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Türkeş'ten Bahçeli'ye beddua!

AK Parti Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Bahçeli'ye beddua etti "Allah bunlara iktidar nasip etmesin" diye konuştu. Türkeş'i bu kadar kızdıran şey ise partiden atılan bir çalışan oldu.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Twitter'dan isim vermeden MHP lideri Bahçeli'yi bombaladı. Daha önce partiden ayrılırken, kendisine yakın bir parti çalışanının zorla istifa ettirildiğini açıklayan Türkeş, parti yönetiminin dava açan o isme hariçten para teklifinde bulunduğunu söyledi.

Tuğrul Türkeş, 1 Kasım seçimleri öncesi Habertürk'te katıldığı televizyon programında, kendisine yakın bir parti çalışanının zorla istifa ettirildiğini söylemiş, Bahçeli'nin sırf kendisine yakın olduğu için asgari ücretli bir çalışanla bile uğraştığını söylemişti.

"HAK YİYEN LİDER..."

Türkeş, bu açıklamalarından günler sonra bugün twitter'dan bir kez daha aynı konuyu gündeme getirdi ve Bahçeli'nin adamları vasıtasıyla partiden zorla attığı bu isme hariçten para teklif ettiğini duyurdu. Asgari ücretlinin hakkını yiyenlerden bu millet razı olmadı diye konuşan Türkeş, "Allah bunlara iktidar nasip etmesin" diye dua etti. İşte Türkeş'in o tweetleri;