BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Türk Telekom ödülleri sildi süpürdü

Türk Telekom, Türkiye Yatırımcı İlişkileri Ödülleri’nde Büyük Ödül dahil altı ödüle birden layık görüldü.

Abone ol

Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, Acclaro ve Thomson Reuters Extel Survey tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Türkiye Yatırımcı İlişkileri Ödülleri'nde Büyük Ödül (Grand Prix) dahil altı ödül birden kazanarak büyük başarı elde etti.

Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, yatırımcı ilişkilerindeki başarısını yeni ödüllerle ispatlamaya devam ediyor. Acclaro ve Thomson Reuters tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Türkiye Yatırımcı İlişkileri Ödülleri'nde En İyi Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi, En İyi Yatırımcı İlişkileri Web Sitesi, En İyi Yatırımcı İlişkileri Ekibi, En İyi Kamuyu Aydınlatma ve Şeffaflık kategorilerinde birinci olan Türk Telekom, Finansal Sonuçların En İyi İletişimi kategorisinde de ikinciliğe layık görüldü.

8'DE 4 YAPTILAR

Toplam sekiz kategoriden oluşan ödül programında dört birincilik, bir de ikincilik alarak geceye damgasını vuran Türk Telekom, Büyük Ödül'ün (Grand Prix) de sahibi oldu.

Türk Telekom Grubu CEO'su Hakam Kanafani ödüllere ilişkin "Türk Telekom Grubu olarak yatırımcı ilişkileri çalışmalarımıza öncelik vererek mevcut ve potansiyel yatırımcılarımızla oluşturduğumuz iki yönlü iletişimin gelişmesi için çok gayret gösteriyoruz. Bu nedenle elde ettiğimiz bu başarı bizim için çok anlamlı. Bu başarıyı mümkün kılan başta Yatırımcı İlişkileri Ekibimiz olmak üzere grup şirketlerimizin yöneticilerine ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim" dedi. 

YARIŞMA HAKKINDA AYRINTILAR...

Türkiye Yatırımcı İlişkileri Ödülleri, yatırımcı ilişkilerinde mükemmelliği derecelendirmek için Acclaro tarafından geliştirilen tarafsız bir metodoloji ile düzenleniyor. Thomson Reuters Extel Survey tarafından yapılan ön oylama ile ödül programına katılmak isteyen şirketler için verilen oylar toplanıyor. Thomson Reuters Extel Survey ve Acclaro Research tarafından belirlenen liste üzerinde seçim kurulu belli kategoriler için karar veriyor. Bu sayede Türkiye Yatırımcı İlişkileri Ödülleri'nde şirket ve kişiler tarafsız bir değerlendirme sürecinin sonunda ödüllerini almaya hak kazanıyorlar.