BIST 10.739
DOLAR 32,26
EURO 34,93
ALTIN 2.428,55
HABER /  EKONOMİ

Türk Telekom ile yıldız yağmuru

Geleceğin basketbolcuları bu turnuvada. Türk Telekom ile Gaziantep'e yıldız yağmuru.

Abone ol

Basketbolda yıldızlar kategorisinde düzenlenen ve dünyanın en prestijli turnuvalardan biri olarak kabul edilen Türk Telekom Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası bu yıl 5-12 Şubat tarihleri arasında 12 takımın katılımı ile Gaziantep’te düzenlenecek.

Basketbolseverler Gaziantep Kamil Ocak ve Karataş Şahinbey Spor Salonları’nda gerçekleştirilecek olan turnuvada tüm maçları ücretsiz olarak izleyebilecekler. Turnuva’ya millilerimiz ile birlikte Almanya, Bulgaristan, Çin, Fransa, Gürcistan, İran, Porto Riko, Rusya, Romanya, Slovenya ve Ukrayna Yıldız Milli Takımları katılacak.

Geçtiğimiz yıl Sırbistan’ın şampiyonluğu ile sonuçlanan turnuvayı Yıldız Milli Takımı’mız üçüncü sırada tamamlamıştı.

Türk Telekom Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası’nda grup maçları 5-9 Şubat tarihleri arasında devam edecek. 10 Şubat tarihinde takımlar bir gün dinlenirken, 11 Şubat tarihinde yarı final ve 12 Şubat tarihinde de final mücadelesi yapılacak.

Yıldız Milli Takım turnuvada A Grubu’nda Almanya, Porto Riko, Romanya, Ukrayna ve Rusya ile birlikte yer alırken, B Grubu’nda ise Slovenya, Çin, İran, Fransa, Gürcistan ve Bulgaristan takımları yer alıyor.

Turnuva’nın basın topalantısında konuşan Türk Telekom Güney II Adana Bölge Müdürü Ramazan Gezer turnuva ile ilgili şunları söyledi: “Kurum olarak ne kadar güzel bir organizasyona destek verdiğimizi görerek çok mutlu oldum ve gururlandım. Türk Telekom her zaman sosyal sorumluluk anlamında ülkemize değer katmaya çalışıyor ve üst seviye sponsorluklar yapıyor. Son senelerde basketbolda ülkemiz uluslararası alanda yüzümüzün akı oldu. Bunun için TBF Başkanı Turgay Demirel’i kutlamak istiyorum. Çok önemli işlere ve başarılara imza attılar. Biz de 4 yıldır bu turnuvaya sponsorluk desteği veriyoruz. Geçmişte çok önemli oyuncularımızın yetişmesine katkıda bulunan bu turnuva gelecekte de önemli sporcuların yetişmesine katkıda bulunacak. Desteğimizi sürdüreceğiz. Bu desteğimiz boşa gitmiyor, bunu biliyoruz. Son iki yıldır kurum olarak da yaptığımız sosyal sorumluluk projeleri ile çeşitli ödüllere layık görülüyoruz. Bu konuda da bir marka olduk. Hem takımımıza hem de diğer ülke takımlarına başarılar diliyorum. İnşallah bu turnuva sayesinde Gaziantep’te basketbol sevgisi de çoğalarak büyür” dedi.

Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş, Türk Telekom Turnuvası’nın yıldızlar kategorisinde dünyadaki en prestijli turnuvalardan biri olduğunu ifade ederken, “Türk Telekom Turnuvası daha önceki yıllarda Hikmet Erdem Turnuvası adı altında organize ediliyordu. Son 5 yıldır Türk Telekom’un sponsorluk desteği ile gerçekleştiriliyor. Bir süre Sakarya’nın ev sahipliği yaptığı turnuvayı, son yıllarda Anadolu’ya taşıdık. Bu yıl da Gaziantep bu önemli organizasyona evsahipliği yapacak” diye konuştu.
 

ADVERTORIAL