BIST 9.916
DOLAR 32,54
EURO 34,85
ALTIN 2.446,91
HABER /  GÜNCEL

Kanlı otopark kavgası kameralarda

Bafra ilçesinde 5 gün önce araç park etme nedeniyle çıkan ve 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan kavga kameralara yansıdı.

Abone ol
Samsun'un Bafra ilçesinde 5 gün önce araç park etme nedeniyle çıkan ve 1 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavganın görüntülerinin, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdığı tespit edildi.
Edinilen bilgiye göre, Gençlik Caddesi'nde Kasım B. ile Ramazan Tepe ve arkadaşı Birkan Bozdemir arasında, araç park etme nedeniyle çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine Ramazan Tepe, Birkan Bozdemir ve Kasım B'nin oğlu Aytaç B. yaralandığı olay anının görüntülerine ulaşıldı.

Birkan Bozdemir'in kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği olayla ilgili incelemelerini sürdüren güvenlik güçleri, olayon meydana geldiği yerin yakınındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına kavga anının yansıdığını tespit etti.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 
OLAYIN GEÇMİŞİ

Gençlik Caddesi'nde Kasım B. ile Ramazan Tepe ve arkadaşı Birkan Bozdemir arasında 27 Aralıkta araç park etme meselesinden tartışma çıkmış, tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine Ramazan Tepe, Birkan Bozdemir ve Kasım B'nin oğlu Aytaç B. yaralanmıştı.
Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Birkan Bozdemir ve Ramazan Tepe, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesine sevk edilmiş, Birkan Bozdemir, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.