BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

TÜRK ÖĞRENCİLERDEN JAPON FIRST LADY’YE JAPON DANSI

Türkiye’ye gelen Japon Başbakan Shinzo Abe’nin eşi First Lady Akie Abe, Ankara Üniversitesi öğrencileri tarafından Japon danslarıyla karşıla...

Abone ol

Türkiye’ye gelen Japon Başbakan Shinzo Abe’nin eşi First Lady Akie Abe, Ankara Üniversitesi öğrencileri tarafından Japon danslarıyla karşılandı.
Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Japon Dili ve edebiyatı öğrencileri ile bir araya gelmek üzere Ankara Üniversitesi’ne giden Akie Abe, Türk öğrenciler tarafından Japon danslarıyla karşılandı. Öğrencilerin danslarını seyreden ve cep telefonu ile fotoğraf çeken Akie Abe, Japonoloji Kulübü öğrencilerinin hazırladıkları müzik ve dans gösterilerini izledi, yine öğrenciler tarafından hazırlanan origami, manga, zori ve kaligrafi stantlarını gezdi. Abe’nin korumaları ile Türk gazeteciler arasında arbede yaşanırken, Japon korumalar görüntü almasına izin vermeyerek kameraları engelledi. Kameramanların itiraz etmesi üzerine korumalar görüntü alınmasına izin verdi. Kameraları Japon First Lady’nin istemediği bildirildi.
(İHA)