BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

'Türk kızları Meryem'e 10 çeker'

Hakkı Bulut, Meryem Uzerli hakkında yaptığı açıklamalarla dikkatleri çekti.

Abone ol

Fethiye'de yaz tatiline devam eden Hakkı Bulut, basın mensuplarının dikkatinden kaçmadı. Dostlarıyla birlikte yemekteyken görüntülenen ünlü sanatçı, gazetecilerin sorularına da yanıt verdi.

Siyasetle ve magazinle ilgilenmediğini dile getiren Hakkı Bulut, son dönemde sadece müzik çalışmalarına odaklandığını dile getirdi. Magazin basınının gündem konusu haline gelen Meryem Uzerli hakkında yorumları merak edilen ünlü sanatçı, ‘Muhteşem Yüzyıl'ı hiç izlemediğini ve oyunculuğu konusunda yorum yapacağını dile getirdi. Kızlarının diziyi de Meryem Uzerli'yi de çok sevdiğini, hatta diziden ayrılınca çok üzüldüklerini söyleyen Hakkı Bulut, ilginç yorumlarda bulundu.


Bugüne kadar 12 sinema filmi çeken ünlü sanatçı, televizyon dizilerinden ziyade sinemayla ilgilendiğini ve dizilerin kendisini tatmin etmediğini dile getirdi. Meryem Uzerli ile aynı projede rol almak isteyip istemeyeceği sorulan Hakkı Bulut, "Şu anda öyle bir şey yok. Ancak bir Dizi olursa, ben 50 tane Meryem Uzerli bulurum. Uzerli'ye gösterilen ilgi diğer genç kızlara haksızlık. Türkiye'de öyle güzel kızlar var ki, Meryem Uzerli'ye 10 çeker. Ancak o kızcağız orada isim yaptı. Haksızlık yapıldığını da biliyorum. Ufacık paralar verdiler. Diziyi götüren Meryem, ancak ona verilen para, çok az. Biraz da vicdanla düşünmek lazım" şeklinde konuştu.