BIST 10.046
DOLAR 32,51
EURO 34,76
ALTIN 2.403,49
HABER /  DÜNYA

Eltisinin ardından sinir krizi geçirdi

Selimpaşa E-5 Karayolu üzerinde kontrolden çıkan otomobil, binaya çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1’i çocuk 3 kişi de yaralandı....

Abone ol

Selimpaşa E-5 Karayolu üzerinde kontrolden çıkan otomobil, binaya çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1’i çocuk 3 kişi de yaralandı. Sürücü Aydet Daşdemir hayatını kaybederken eltisinin ardından sinir krizleri geçirdi.
Edinilen bilgilere göre olay Selimpaşa E-5 Karayolu’nda dün akşam saatlerinde meydana geldi. Ayten (40) ve Eylem Daşdemir isimli iki elti, kızlarını da yanına alarak ilaç almak için Selimpaşa’daki yazlıklarından Silivri’ye gitmek üzere yola çıktı. Ayten Daşdemir yönetimindeki 34 BM 2863 plakalı otomobil, Selimpaşa’da birden kontrolden çıkarak, yol kenarındaki binanın duvarına çarptı. Kazada Eylem Daşdemir olay yerinde hayatını kaybederken, 4 yaşındaki kızı Miraç, eltisi Ayten Daşdemir ve kızı Aleyna(18) yaralandı. Hastaneye kaldırılan Miraç ve Aleyna tedavi altına alınırken, hafif yaralı Ayten Daşdemir ise hayatını kaybeden eltisinin ardından sinir krizleri geçirdi. Eylem Daşdemir’in cesedi, itfaiye tarafından sıkıştığı yerden çıkartılarak hastane morguna kaldırıldı.
(İHA)