BIST 10.173
DOLAR 32,26
EURO 34,95
ALTIN 2.446,75
HABER /  DÜNYA

Gençlerden, Erdoğan’a çağırı

Marmara Gençlik Federasyon Başkanı Eda Kılıç, Başbakan Erdoğan’a çağrıda bulunarak, “Yapılacak olan yerel seçimlerde özellikle İstanbul’da g...

Abone ol

Marmara Gençlik Federasyon Başkanı Eda Kılıç, Başbakan Erdoğan’a çağrıda bulunarak, “Yapılacak olan yerel seçimlerde özellikle İstanbul’da gençlerimize kontenjan hakkı tanınmasını talep ediyor, genç arkadaşlarımızın belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği gibi önemli görevlerde görmek istiyoruz” dedi.
Kılıç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Önümüzdeki 2014 yılında yapılması beklenen yerel seçimlerde siyasi parti liderlerimize sesleniyorum. Yapılacak olan yerel seçimlerde özellikle İstanbul’da gençlerimize kontenjan hakkı tanımalarını, genç arkadaşlarımızı seçilebilir yerden aday göstermelerini talep ediyor, belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği gibi önemli görevlerde görmek istiyoruz. Biz gençler olarak ülkemize sokaklarda değil gençlerimize, milletimize, ülkemize ve bütün insanlığa hizmet edebileceğimiz makamlar verilmesini ve bu makamlardan insanlığa hizmet etmek istiyoruz. Özellikle Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan‘a sesleniyorum bizleri en iyi Sayın Başbakanımızın anlayacağını düşünüyorum. Çünkü kendisi gençlik kolları başkanlığından, Başbakanlığa yükselmiştir. Sayın Başbakanımız’ın gençlik kollarından Başbakanlığa giden 30 yıllık siyasi mücadelesi olmuştur. Bu yüzdendir ki bizi en iyi Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ın anlayacağını düşünüyorum".
(İHA)