BIST 10.269
DOLAR 32,29
EURO 34,84
ALTIN 2.435,42
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Türk hackerlar İsraile savaş açtı!

İsrail askerlerin yardım filosuna saldırması üzerine Türk Hack grupları harekete geçti.

Abone ol

İsrail askerlerin yardım filosuna saldırması üzerine Türk Hack grupları harekete geçti. İsrail'i kınamak amacı ile İsrail resmi internet siteleri hedef alındı.

İsrail'in uluslararası sularda Gazze'ye yardım götüren konvoya düzenlediği kanlı saldırının ardından Türk Hack grupları ortak karar aldı. Daha önce İsrail’in Filistin’e yönelik uyguladığı şiddetten dolayı defalarca İsrail resmi internet sitelerin çökertilmesinde etkili olan hack gurubu tekrardan harekete geçti.

İsrail’in Gazzeye İnsani Yardım Götüren Gemilerine Başlattığı Kanlı Operasyonlara karşı sanal alemde daha önce İsrail sitelerini çökertmede etkili olan Cyber-warrior (Siber Savaşçılar) hackerlere çağrıda bulundu. Grubun internet sitesin de yapılan açıklam şöyle “Hedef olara başta İsrail Medyası olmak üzere bir çok İsrail resmi internet sitesini Hack ettik. Hala Hack saldırılarına devam edecek. Filistindeki ambargonun kaldırılması ve Amacı sadece insani yardım götürmek olan masum sivillerin, gazetecilerin ve milletvekillerinin bulunduğu İnsani yardım taşıyan yük gemileri ve Mavi Marmara adlı gemilere yapılan saldırılara sanal olarakta tepkilerini göstermeye devam edeceğiz.” Şeklinde yer verildi.