BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Beykoz şehidine ağlıyor

İskenderun'da şehit olan Erhan Terletme'nin Beykoz'daki evinde yas mahallede ise teröre lanet vardı...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - İskenderun'da Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı İkmal Destek Komutanlığı'nda nöbet değişimi için askerleri görev yerlerine götüren askeri araca düzenlenen terörist saldırı sonucunda şehit olan Deniz Topçu Er Erhan Terletme'nin ölüm haberi, Beykoz, Gümüşsuyu Mahallesi'ndeki baba ocağı ve çevresini yasa boğdu.

BEYKOZ ANA BABA GÜNÜNE DÖNDÜ

Bir evin bir oğlu olan şehit Erhan Terletme'nin Gümüşsuyu Mahallesi, Çiftehavuzlar mevkiinde bulunan evinin önünde dün gece saat 22.00 civarında toplaşan yaklaşık 2 bin kişiden oluşan kalabalık ellerinde Türk bayrakları ile önce Paşabahçe Meydanı'na ardından Beykoz'a yürüyerek terörü lanetledi. Yürüyüş esnasında "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Beykoz uyuma şehidine sahip çık" sloganları atan grup yaklaşık 2 saat süren yürüyüşün ardından sessizce dağıldı. Yürüyüş esnasında herhangi bir taşkınlık yaşanmadı.

ASKERİ TÖREN DÜZENLENECEK

Şehit Terletme'nin naaşı bu sabah Gümüşsuyu Çiftehavuzlar'da bulunan evine getirilecek. Buradan Selimiye'ye gönderilecek olan şehit er Erhan Terletme için askeri tören düzenlenecek. Terletme daha sonra Paşabahçe Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Paşabahçe Mezarlığı'nda toprağa verilecek.