BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Türk bakanlar tek sıraya dizildi

Türk bakanların İran ziyaretinde Hamaney karşısında tek sıra halinde oturmaları, sosyal medyayı salladı.

Abone ol

TAHRAN'da resmi temaslarını sürdüren Başbakan Erdoğan, Sadabad Sarayı'nda gerçekleştirilen öğle yemeğinde, İran Cumhurbaşkanı Ruhani ile bir araya geldi. Türk baknaların görüşmedeki tek sıra halindeki görüntüsü güne damgasını vurdu.


Görüşmede Erdoğan'a, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan eşlik etti. Görüşmede ayrıca Hamaney'in Başdanışmanı Ali Ekber Velayeti ve İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif de hazır bulundu.
 

RUHANİ TWITTER'A YAZDI

Hasan Ruhani görüşmenin ardından resmi Twiiter hesabından Başbakan Erdoğan'la fotoğrafını paylaştı ve Suriye ile ilgili mesaj verdi. Ruhani attığı tweet'te, "Suriye'deki durum yıkıcı. Savaşı durdurmak ve zalimce ölümlerin sürmesini engellemek için hepimiz birleşmeliyiz" yazdı.
 

SOSYAL MEDYAYI SALLAYAN KARELER

Görüşme esnasında İran ziyaretinde Başbakan Erdoğan'a eşlik eden bakanların Hamaney'in karşısında tek sıra halinde otururken gösteren fotoğraflar sosyal medyada günün konusu oldu.

screen-shot-1435-03-29-at-3.25.32-pm.png 
screen-shot-1435-03-29-at-3.26.08-pm.png