BIST 10.195
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.403,75
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Turhal'ın örnek belediye başkanı

Tokat Turhal Belediye Başkanı Türkiye'nin örnek insanlarının ödüllendirildiği törende "Yılın Örnek Belediye Başkanı" seçildi.

Abone ol

Politikim Dergisi tarafından "Örnek Belediye Başkanı" seçilen Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen Ankara'da düzenlenen törende ödülünü aldı.

Türkiye'nin Örnek İnsanları ödül töreni Ankara'da yapıldı. Siyaset, iş dünyası, tıp ve eğitim alanlarında Türkiye'de örnek olan insanların ödüllendirildiği töreninde konuşan Politikim Dergisi Genel Yayın Yönetmeni İlhan Doğan, derginin her yıl Türkiye'nin örnek insanlarını seçtiğini belirtti.

İlhan Doğan, dergi olarak çok yönlü araştırmalarının sonucunda öne çıkan isimlere, ödüllerini takdim edeceklerini sözlerine ekledi.
Konuşmanın ardından Türkiye'nin örnek insanları ödülleri sahiplerine verildi. "Örnek Belediye Başkanı" seçilen Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen ödülünü aldı.

Gözen, ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, "Biz 6 yıllık hizmet süremizde Turhal'da birçok hizmete imza attık. Bunların içerisinde ilklerin yanı sıra geleceği düşünerek yaptığımız büyük yatırımlar da yer alıyor. Biz kısacası hizmetlerimizi yaparken günü kurtarmak yerine geleceği düşünerek kalıcı hizmetler yapmayı hedefliyoruz. Zaten bugüne dek yaptığımız hizmetler de bunun en güzel örneğidir. Yılın Örnek Belediye Başkanı ödülüne layık görülmekten dolayı mutluluğumu ifade etmek istiyorum. Bu ödülü ilçem halkı adına aldım. Dün olduğu gibi bundan sonra da ilçeme ve ilçem halkına layık oldukları hizmetleri yapmaya devam edeceğim." dedi.