BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Türbanı bırak şehitlere bak

Yine yürekler yandı... Acıyla gönderdiler şehitlerini son yolculuğuna... Hedefte de hükümet vardı. Sloganlar hiç susmadı...

Abone ol Kuzey Irak'ta bölücü terör örgütüne yönelik düzenlenen kara operasyonunda şehit düşen Piyade Komando Çavuş İbrahim Doğan son yolculuğuna uğurlandı.

ŞEHİDE SON VEDA

CENAZEDEN FOTOĞRAFLAR
İÇİN TIKLAYIN...! 



Şehit Çavuş Doğan'ın cenazesinin Kartal'daki evine getirilmesi için bekleyen yakınları, arkadaşları ve mahalleli bir Türk bayrağı açarak terör örgütünü protesto etti. Bütün sokağı Türk bayraklarıyla donatan öfkeli kalabalık "Türbanı bırak şehitlere bak", "Türkiye laiktir laik kalacak" "İbrahim yatmadı vatanını satmadı" yazılı pankartlar açarak hükümeti de eleştirdi.

ŞEHİDE KARDEŞİNDEN ASKER SELAMI

İbrahim Doğan'ın 20 yaşındaki kardeşi İsmal Doğan, ağabeyinin komando beresi ve fularını takarak, kortej geçerken asker selamı verdi. Şehit Çavuş İbrahim Doğan'ın 8 yaşındaki yeğeni Eray ise, dayısının fotoğrafı ve Türk bayrağı taşıdı. Bunun üzerine Doğan'ın yakınları "Bir İbrahim'i şehit verdik bir İbrahim büyüyor" dedi.

ŞEHİT ANNESİ DESTEK VERDİ

Ayrıca şehit evine destek vermek için gelen şehit Üsteğmen Gökhan Yavuz'un annesi Emine Yavuz oğlunun fotoğrafını elinden düşürmedi. Cenazenin eve gelişi sırasında sloganlar daha da yükseldi. Anne Suzan Doğan cenaze aracının gelişi sırasında sinir krizleri geçirdi.

YAVRUM DOYAMADIM SANA

Anne Suzan Doğan, baba Cuma Doğan, kardeş İsmail Doğan ve 4 kız kardeşi tabuta sarılarak gözyaşı döktüler. Cenaze namazı kılınacağı sırada şehit oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutunun başına gelen baba Cuma Doğan, ''Yavrum, doyamadım sana. 10 aydır göremiyordum'' diyerek ağıt yaktı.

Şehit Piyade Komando Çavuş İbrahim Doğan'ın cenazesi, daha sonra Edirnekapı Şehitliğinde toprağa verildi.