BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Turan Mahallesi'nde yol sorunu bitti

Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıç yol genişletme ve asfaltlama çalışmasının düzenlenen tören ile hizmete sunulduğunu söyledi.

Abone ol

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Turan Mahallesinde yapımı tamamlanan yol düz enleme, genişletme ve asfaltlama çalışmasının düzenlenen tören ile hizmete sunulduğunu söyledi.

Kayseri Milletvekilleri ve AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Kaymakamı Nusret Dirim, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Belediye Daire Başkanları, Belediye Müdürleri, Mahalle Muhtarları ile çok sayıda mahalleli açılışa iştirak ettiler.

Turan Bölgesinin 2009 yılında Melikgazi İlçe sınırları içerisinde yer aldığını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç “Turan Bölgesinde yer alan ana cadde ve sokakların tamamında asfaltlama çalışması yaptık. 5 bin ton asfalt kullandık. Bu da yaklaşık 10 kilometrelik yolun asfaltlanması demektir. Turan Bölgesinde asfaltlama sorununa kesin çözüm getirmiş olduk. Bu bölgede yaya yolu ve orta refuj çalışması ile birlikte yürütülen çalışma bölge halkına hayırlı olsun “ dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Turan Bölgesinde yapılan yolların hayırlı olması temennisinde bulunarak “ Belediyecilik bizim aslı görevimiz. Bu başarı ile yerine getirdiğimize inanıyoruz. Nitekim örnek ve referans belediye gösterilmemiz bunun en büyük göstergesidir. Ancak biz görevimiz olmamasına rağmen Erciyes Dağı Kış Sporları Merkezi, İkinci Devlet Üniversitesi, Demiryolunun şehir dışına taşınması, Türkiye'de örnek gösterilen Spor Merkezleri gibi yatırımlar ile adeta Türkiye projelerini uyguluyoruz “ dedi.
Kayseri Milletvekilleri ve AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş ise eskiden Avrupa şehirlerin çok beğenildiğini ancak şimdi Avrupalının büyük bir beğeni ile izlediği şehircilik çalışmaların yerine getirildiğini kaydetti.
Açılış sonrası Turan Bölgesini gezen protokol Turanlı Emekli öğretmen Ahmet Umaç'ın evinde misafir olarak soğuk ayran içtiler. Açılış töreni sonrası mahalle çocuklarına ise dondurma ikramında bulunuldu.