BIST 10.793
DOLAR 32,19
EURO 34,94
ALTIN 2.426,85
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Safranbolu'da doğalgaz ateşlendi!

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde doğalgaz düzenlenen törenle ateşlendi.

Abone ol

Bu yıl programda olmamasına rağmen, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un yoğun gayretleriyle ve Kar-Gaz yönetiminin çabalarıyla Safranbolu doğalgaza kavuştu.

Safranbolu Misak-ı Milli Meydanında düzenlenen törenle doğalgaz ateşini il protokolü ve Kar-Gaz yönetimi birlikte yaktı. Törende ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından konuşmalara geçildi.

Konuşmalar bölümünde Safranbolu’ya doğalgazın gelmesini konu edinen şiirler okundu. Devamında protokol üyelerinin duygularını ifade ettiği konuşmalar gerçekleştirildi. Safranbolu’ya kazandırılan doğalgazın ilk aşamasından bu güne gelinişi ve doğalgazın gereksinimlerinin anlatıldığı konuşmaların ardından Meydana kurulan dev meşaleye havai fişekler eşliğinde ateş verildi ve Safranbolu’ya doğalgaz verilmiş oldu.

Buradaki törenin ardından temsili olarak evde de doğalgaz ateşinin gelişi tören eşliğinde gerçekleşti. Safranbolu Belediye Meclis Üyesi Avni Avcı’nın evinde gerçekleşen törene yine bütün il protokolü katıldı.

Törene, Vali İzzettin Küçük, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Dr. Mustafa Ünal, Mehmet Ceylan, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Kar-Gaz Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatçı, AK Parti İl Başkanı Ömer Ayar, İl Genel Meclis Başkanı Hüsnü Özcan, AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Güneş, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Beşler, Kar-gaz Genel Müdürü Kasım Kahraman, protokol üyeleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.