BIST 10.701
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.423,11
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Siirt'te cadde ve sokak tabelaları yenileniyor

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Siirt'te cadde ve sokak tabelalarını yeniliyor.

Abone ol

Vatandaşın rahat adres tespitlerine ulaşmak amacıyla il merkezinde bulunan ve eskiyen cadde ve sokak tabelalarını Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yenisiyle değiştiriyor.

Bu konuda belediyeden yapılan yazılı açıklamada "Belediyemiz bünyesinde numarataj çalışmaları günceleştirme çalışması kapsamında 2 hafta önce başlatılan eskiyen cadde ve sokak tabelaları çalışmaları sürüyor.

Bu güne kadar 20 mahalleden 16 mahalledeki duvar tabelaları değiştirme çalışmaları tamamlandı. Kalan 4 mahalledeki tabela değiştirme çalışmalarının da kısa bir sürede tamamlanacaktır.

Cadde ve sokak tabelaları yenileme çalışmaları kapsamında duvar levhaları yenileme çalışmasının tamamlanması ardından Bahçelievler, Yeni ile Kooperatif Mahallelerinde bulunan en işlek cadde ve sokaklara 200 adet ayaklı cadde ve sokak levhaları takma çalışması yapılarak bir ilke imza atılacaktır" denildi.

Açıklamanın son bölümünde bu çalışmaların tamamlanmasının ardından bina ve iş yerleri kapı numara levhalarını güncelleştirme ve yeni levha takma işlemlerine başlanacağı vurgulandı.