BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  EKONOMİ

Türk Telekom'un kazanan tarifeleri

Türk Telekom’un Ev Avantaj Tarifeleri’nin kullanıcı sayısı 4 milyonu aştı

Abone ol

Türk Telekom’dan yapılan açıklamaya göre, ev ve iş telefonlarından şehir içi, şehirlerarası, uluslararası ve GSM aramaları için fırsatlar sunan Ev Avantaj tarifeleri kullanıcılardan yoğun ilgi görüyor.
        
Türk Telekom’un açıkladığı, yarı yıl finansal sonuçlarına göre, 4 milyondan fazla müşteri, Ev Avantaj tarifelerinden yararlanıyor.
        
Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, konuya ilişkin değerlendirmesinde, şunları kaydetti:
        
“Türk Telekom olarak sahip olduğumuz tüm olanakları, müşterilerimizin hayatına daha fazla değer katmak için kullanıyoruz. Bugüne kadar birbirini takip eden kampanyalarla müşterilerimizin birçok beklenti ve gereksinimine yanıt verdik.

Özellikle ev ve iş telefonlarının katma değerini artıran, iletişim giderlerinde önemli oranlarda tasarruf sağlayan tarife ve kampanyalarımız müşterilerimizden büyük ilgi görüyor.

Ayrıca Ev Gibisi Yok konseptimiz çerçevesinde müşterilerimize sunduğumuz güvenlik, ev sigortası gibi katma değerli uygulamalarımızın da bu ilgide önemli bir payı olduğunu düşünüyoruz.  Müşterilerimizden aldığımız güç ve cesaretle önümüzdeki dönemde avantajlı kampanyalarımızı sürdüreceğiz.”