BIST 10.878
DOLAR 32,18
EURO 34,91
ALTIN 2.494,93
HABER /  SPOR

Tuncaydan Yıldırıma mesaj

Yıldırımın, 'coca cola kupası dahi olsa alın' talimatına yıldı futbolcu Tuncay'dan yanıt geldi.

Abone ol

Fenerbahçeli futbolcu Tuncay Şanlı, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın yaşadığı sağlık sorununda en büyük faktörün kendileri olduğunu ifade ederek, ''Onu zor durumda bıraktık'' dedi.

Samandıra tesislerindeki antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tuncay, Yıldırım'ın, ''Coca Cola kupası dahi olsa almalarını istiyorum'' şeklindeki açıklamalarıyla ilgili soruya, şöyle yanıt verdi:

''Başkanımıza borcumuz var. En önemlisi seyircimize bir borcumuz var. Geçen sezon şampiyonluğu biz kaybettik. Başkanımızın sağlığında en büyük faktör biziz. Onu zor durumda bıraktık. O bu sene bizden de hırslı, biz ondan daha da hırslıyız. Başkanımıza, seyircimize, camiamıza olan borcumuzu ödemek için hepimiz hırs doluyuz.''

''SOLDA FORMA SAVAŞINA GİRERİZ''
Fenerbahçe'nin yeni sezon için Tümer ve Uğur gibi sol kanatta oynayan iki oyuncuyu daha kadrosuna kattığının sorulması üzerine, Tuncay, forma savaşına gireceklerini, iyi olanın bu savaşı kazanacağını kaydetti.

Sarı-lacivertli futbolcu, şöyle konuştu: ''Daha transferler olacaktır. Rekabet her zaman vardır. Bu doğrultuda Fenerbahçe kazanacaktır. Bizler en iyi şekilde çalışıp sadece forma savaşına gireriz. O forma savaşında da kim iyiyse hakkını zaten alacaktır. Ama benim için bir sorun yok. Onların gelmesi hem beni hem diğer arkadaşlarımı daha fazla hırslandırır. Solda olmazsa sağda oynarız, mutlaka bir yer buluruz.''

''HOCALARIMIZ BİZİ GAYET İYİ ÇALIŞTIRIYOR''
Başlarında bir teknik direktör olmamasından etkilenmediğini belirten Tuncay, İrfan Saraloğlu yönetiminde çok iyi çalıştıklarını ifade etti.

Takımın morali ve neşesinin yerinde olduğunu anlatan milli futbolcu, şöyle dedi: ''Hocalarımız bizi gayet iyi çalıştırıyor. Yönetimimiz, başkanımız gereken çalışmaları yapıyorlar. O çalışmalar doğrultusunda en iyisini bulacaklarına inanıyorum. Biz etkilenmiyoruz, her şey yerinde. Hazırlıklar gayet iyi geçiyor. Çok iyi çalışıyoruz. Takımın neşesi, morali yerinde. İrfan hocamız bizi gerçekten çok iyi çalıştırıyor. Sanıyorum ki yeni hocamız geldiğinde bizi en iyi şekilde hazır bulacaktır.'' 100. kuruluş yıllarında başarılarla dolu bir sezon geçirmeyi hedeflediklerini ifade eden Tuncay, ''Fenerbahçe'nin yer yılı 100. yıl. Bu kadroda olmak hem benim hem de diğer takım arkadaşlarım için gurur verici'' dedi. Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için 2 ön eleme oynayacaklarının sorulması üzerine de Fenerbahçeli futbolcu, ''Korkulacak bir şey yok. En iyi şekilde çalışıyoruz. İyi bir takımız. Birlik, beraberlik içinde en iyi şekilde o turları da geçeceğimize inanıyoruz'' diye konuştu.