BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Tuncay Özkan Buca'da adaylığı iptal edilen Suat Nezir'i böyle tehdit etmiş

İZMİR 'in Buca ilçesinden adaylığı iptan edilen Suat Nezir kendisine yappılan tehditleri bir bir ortaya çıkardı. Suat Nezir, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yazdığı mailde Tuncay Özkan'ın kensine ''sözümüzden çıkarsan seni mahvederim, bitiririm, lime lime ederim" dediğini yazdı.

Abone ol

Nezir, mailde Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, Veli Ağbaba, İl Başkanı Deniz Yücel ve Buca CHP İlçe Başkanı Kasım Akdağ'dan aldığı tehditleri anlattı.

İzmir'in Buca ilçesinde, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde yaşanan kumpas skandalının ayrıntıları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yazılan maille ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu'na bir türlü ulaşamayan Nezir, Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, Veli Ağbaba, İl Başkanı Deniz Yücel ve Buca CHP İlçe Başkanı Kasım Akdağ'ın tehdit ve şantajlarını yazdığı bir mailde dile getirdi. Kumpas skandalı ayrıntılarını içeren maile ulaşan Yeni Asır gazetesi, söz konusu maili kamuoyu ile paylaştı.

İşte Nezir'in skandalları anlattığı mail

Buca Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmeden 1 gün evvel MYK'ya ismim girmeden önceki gece CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan tarafından arandım. Kaldığı otel odasına davet edildiğimde bana hitaben, "Seni yarın MYK'da aday göstereceğiz ve PM'den çıkaracağız. Ancak şuanda tren kalkacak. Bu trene ya şimdi binecek, bize tabi olacaksın ya da bu trene hiç binmeyeceksin. Eğer bu trene bindikten sonra sözümden çıkarsan seni mahvederim, perişan ederim. Aklına gelmeyecek şeylerle karşı karşıya kalırsın.

Meclis üyelerini ben belirlerim

Eğer benim dediğimden çıkmazsan seni annenden babandan daha iyi anlatırım, seni büyükşehir belediye başkanı dahi yaparım. Meclis Üyesi tablonu yazarken 1-2 arkadaşını yazabilirsin, ama diğerlerini ben belirleyeceğim.

Seni lime lime ederim

Şakir Başak 1. Sıra Meclis Üyesi olacak. Sen sadece sokakta insanlarla diyalog kuracaksın, belediyeyi yönetmek bizim işimiz, belediyeyi biz yönetiriz. Ama sözümüzden çıkarsan seni mahvederim, bitiririm, lime lime ederim" dedi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Son 3 ankete bakın Ankara, Antalya, Bursa, Isparta ve Balıkesir sonuçları
Foto Galeri Son 3 ankete bakın Ankara, Antalya, Bursa, Isparta ve Balıkesir sonuçları Galeriye Gözat