BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.507,59
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yerine 5 hoca

Şenol Güneş'le yollarını ayıracak olan Beşiktaş, gelecek sezonki teknik direktörünü ise henüz belirlemedi. Beşiktaş yönetiminin seçenekleri arasında 5 hoca var.

Abone ol

Beşiktaş'ta Şenol Güneş dönemi sezon tamamlanmadan sona erebilir. Tecrübeli teknik adamın 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde, 22 Mart'taki Arnavutluk, 25 Mart'taki Moldova maçlarından A Milli Takımın başında olacağı kesinleşti.

Konya maçı sonrası karar verilecek
Siyah beyazlı yönetim, durumun resmiyet kazanmasının ardından Şenol Güneş hakkındaki kararını Pazar günü oynanacak Atiker Konyaspor maçından sonra gözden geçirecek.

Sezon sonuna kadar Guti
Yönetim kurulu, deneyimli teknik adamın milli takıma anlaşmasının ardından, sezon sonuna kadar Beşiktaş'taki görevine devam etmesi kararını almıştı. Güneş ile yolların ayrılması halinde yardımcı antrenör Guti Hernandez'in teknik direktörlük görevini üstlenmesi bekleniyor.

Güneş'in yerine adaylar
Siyah beyazlılar, gelecek sezonki teknik direktörünü ise henüz belirlemedi. Beşiktaş yönetiminin seçenekleri arasında Guti, Abdullah Avcı, Sergen Yalçın, Mehmet Özdilek ve Mircea Lucescu yer alıyor.