BIST 10.740
DOLAR 32,22
EURO 35,03
ALTIN 2.501,47
HABER /  SPOR

Tuncay gitti Fener ayakta

Yerleri dolacak mıydı? Fenerbahçe ilk ciddi sınavında bazı işaretler verdi.

Abone ol

Oktay Sağlam
İnternethaber


Fenerbahçe gücünden bir şey kaybetmedi.. Tuncay, Ümit Özat Rüştü, Mehmet Yozgatlı, ve Serkansız kadrosuyla çıktığı ilk ciddi maçta sınavı geçti.

Takımlarına endişeyle bakanlar dün biraz olsun rahatladılar. Gelenler ve mevcutlar gidenleri aratmadı..

Geleceğe yönelik kara bulutlar Köln'ün Rhein Energie Stadı'nda dağıtıldı. Yeni transferlerin de monte edilmesiyle Fenerbahçe için güzel günler yakında.  Zico'nun sistemi ve taktik anlayışı futbolcuların gidişinden etkilenmedi..

Sol kulvarın değişmez ikilisi Tuncay ve Ümit Özat'ın yerine Uğur Boral Carlos ikilisi tam oturdu.

Carlos hareketleri ve şovlarıyla Tuncay'ın boşluğunu kapatacak. Sarı lacivertliler yeni sevdalara Carlos ile yelken açacak. "Kral öldü yaşasın yeni kral" deyimi taraftar için kaçınılmaz bir slogan olacak.

Bir çift laf da kalecilere. Rüştü'nün gidişi gençlerin önünü açtı. Maç berabere giderken Serdar iki kritik kurtarış yaptı. Volkan ve Serdar kim ne derse desin kaleyi koruyabilecek çapta.  

Boral sanki yeniden doğdu. Kaybolmaya yüz tutan özgüvenini Tuncay'ın gidişi geri getirmiş gibi..

En şaşırtıcı değişim Deivid'te yaşandı.. Appiah'ın yerinde oynayan Deivid, "ben daha ölmedim" mesajını verdi. Gideceğine dair manşet haberlerin inadına oynuyor sanki. Orta sahaya yakın oynaması onu gerçek hüviyetine kavuşturmuş.

Deivid bu bölgedeki istikrarını korursa sağ kanatta Yozgatlı'nın gidişine üzülenler çabuk sevinecek.

Bu saatten sonra Appiah'ın kalması sorun.. Takım içinde huzursuzluk kaynağı olacak. Bu futbolcudan satılacak para da önemli gelir kaynağı olacaktır.

Kezman attığı gol dışında yoktu. Tek forvetli sistem Sırp golcüyü tüketiyor. Ya Kezman gitmli ya da sistem değişmeli.

Can savunmada sırıtmadı. Edu'nun yaptığı hatayı Can yapsa spor kamuoyunun tavrını  bilmek için falcı olmaya gerek yok herhalde. Genç oyuncu için dar ağacı kurulurdu.

Kupa töreni ve saha içi dayanışması şunu gösterdi ki futbolcular arasındaki dayanışma üst düzeyde...