BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,81
ALTIN 2.439,90
HABER /  SPOR

Tümer Galatasarayda mı?

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Tümer Metin’in Galatasaray ile ön protokol imzaladığı iddia edildi.

Abone ol

Beşiktaş’tan ayrılmayı kafasına koyan Tümer’in G.Saray'la ön protokol yaptığı, Adnan Polat’ın da İbrahim Akın’a haber verdiği iddia edildi

İki özel madde var

Her fırsatta sezon sonu Beşiktaş’tan ayrılmak istediğini açıklayan Tümer Metin’in Galatasaray ile ön protokol imzaladığı iddia edildi. Protokole iki özel madde koydurtan yıldız futbolcunun, yurt dışından teklif gelmesi halinde bedelsiz olarak serbest kalabileceği ve sözleşme süresi (1 yıl) sona erdiğinde bonservisini yine şu an olduğu gibi bedelsiz alabileceği ileri sürüldü. Beşiktaş ile Galatasaray’ı yakından ilgilendiren bir diğer gelişme de, Tigana’nın Denizlispor maçı sonrası yerden yere vurduğu İbrahim Akın ile ilgiliydi.

‘Kapımız açık...’

Fransız hocanın Akın’ı sildiği, genç oyuncunun da Kartal’daki durumundan memnun olmadığı ve ayrılığı ciddi anlamda düşündüğü bildirildi. Tigana’nın Başkent’e götürmeyi düşünmediği İbrahim’in, sözleşmesi 3 yıl daha sürmesine karşın yönetimle masaya oturup konuşacağı kaydedildi. Siyah-Beyazlılar, Akın ile ‘birebir görüşme’ kararı alırken, Adnan Polat’ın Akın’a haber gönderdiği belirtildi: “Mutlu değilsen ve Beşiktaş’tan ayrılmayı düşünürsen, Galatasaray’ın kapısı ardına kadar açık...”

Kaynak: www.fanatik.com.tr