BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.436,43
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Juila Robertse domates

Julia Roberts'a Broadway'deki ilk tiyatro deneyiminde seyirciler sahneye attıkları domatesle karşılık verdi.

Abone ol

Pretty Woman (Özel Bir Kadın) filminde canlandırdığı fahişe rolü ve kocaman gülümsemesiyle dünya çapında bir üne sahip olan Julia Roberts, tiyatroculuk deneyiminde büyük hayal kırıklığına uğradı. Broadway'de geçtiğimiz salı gecesi Richard Greenberg'in "Three Days of Rain" (Üç Günlük Yağmur) isimli oyununda rol alan ünlü yıldız, performansını beğenmeyen izleyicilerin kendisine domates fırlatmasıyla sıkıntılı anlar yaşadı.

Sahnede zıplayıp duran plastik domatesi fark edince rolünü yarıda kesen Roberts'ın, meşhur gülümsemesiyle izleyenlere bakması ise hayranlarının gönlünü birkez daha fethetti. Amerikan New York Times gazetesi sinema eleştirmenlerinden Michael Riedel, Roberts'ın sahneye çıkma kararını "sevimli kız görüntüsünden orta yaşlı, ciddi bir oyuncu olmaya geçiş" şeklinde yorumladı.

SADECE BİRAZ GERGİN...

Ünlü oyuncuyu değerlendiren drama hocası Peggy Self ise, "İlk oyunlar bittiğinde çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Bence gayet yetenekli, sadece biraz gergin" dedi. Biletlerin 100 dolara satıldığı Pulitzer Ödüllü oyun, çocukluk arkadaşlarıyla birlikte babalarının gizemli hayatını çözmeye çalışan iki kardeşin hikâyesini konu alıyor. Roberts da babasının cenazesinde yağan 3 günlük yağmurun sebeplerini araştıran Nan karakterini canlandırıyor.