BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Tümer Fenere minnettar

Yunanistan'ın Larisa takımıyla 3,5 aylığına anlaşan Tümer, Fenerbahçe'ye veda etti

Abone ol

Yunanistan'ın Larisa takımıyla 3,5 aylığına anlaşan Tümer Metin, Yunanistan'ın İstanbul'a uçakla 1 saat uzaklıkta olmasının, kendisine gösterilen ilgi ve alakanın Larisa'ya transferinde önemli pay sahibi olduğunu bildirdi.

Tümer, "Fenerbahçe'de dolu dolu 1.5 yıl geçirdim. Beni bağrına basan desteğini esirgemeyen bu camiaya minnettarım. Emeği geçenlerin haklarını helal etmelerini istiyorum. İnanıyorum ki ileride bu camiayla yine yolum kesişecek" dedi.

Açıklamaları kulübün internet sitesinde de yayınlanan Tümer, Larisa ile 3,5 aylık anlaşma yaptığını belirterek, şunları söyledi:

"Yaklaşık 1 aydır yurt dışındayım. Görüşmelerimiz oldu. Değişik ülkeler, değişik insanlar tanıdık. Yaklaşık 3-5 gündür özellikle Yunanistan'dan, Larisa Kulübü'nün yoğun isteği, bizi Yunanistan'a kadar getirdi. Çok sıcak karşılama, çok güzel bir ortam, doğru şartlar, iyi yakınlaşmalar ve bugün itibariyle de Larisa Kulübü ile 3,5 aylık bir anlaşma yaptık, sezon sonuna kadar. Şunu söyleyebilirim, İstanbul'a 1 saat uzaklıkta olması, burada bana gösterilen ilginin ve alakanın üst seviyede olması, insanların yaklaşımı bu transferde de çok önemli pay sahibi oldu. "

Fenerbahçe'deki herkese teşekkürlerini ileten Tümer, sarı-lacivertli forma altında çok keyifli 1,5 yıl geçirdiğini ifade etti.