BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,07
ALTIN 2.472,97
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tümbüldek Kaplıcaları 'resmen' açıldı

M.K.Paşa Belediyesi tarafından düzenlenen ve geçen ay hizmete giren Tümbüldek Kaplıcaları için resmi açılış töreni yapıldı.

Abone ol

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan ve yeniden turizmin hizmetine sunulan Tümbüldek Kaplıcaları görkemli bir törenle açıldı.

Açılış törenine Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, Kaymakam Kazım Karabulut, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile çok sayıda yetkili ve vatandaş katıldı.

Kaplıcaları gezen protokol mensupları daha sonra Mustafakemalpaşa Belediyesi Türk Müziği Korosu'nun konserini dinledi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, birlik ve beraberlik ruhunun aşamayacağı hiçbir engelin olmadığının altını çizerek şunları söyledi:

"Bizler hizmet adamıyız. İlçemiz ve vatandaşlarımız için canla başla çalışmanın meyvelerini bugün olduğu gibi bundan sonra da toplamaya devam edeceğiz. Sadece ülke değil, dünya turizmine de kazandırmayı hedefledimiz kaplıcalarımızın tamamlanması noktasında bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da el ele gönül gönüle hep birlikte ilçemizin daha da ileriye gitmesi ve kalkınması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

5 YILDIZLI OTELLER KURULACAK

Ak Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu ise konuşmasında turizme kazandırılan 6 bin dönümlük arazi üzerinde 5 yıldızlı otellerin kurulacağının müjdesini vererek, "Hizmetlerimizi bu kadarla da sınırlı değil. Bizler sizlerin hizmetkarıyız. Burası yapılacak olan diğer hizmetlerle dünya turizmine hizmet edecek" diye konuştu.

Kaymakam Kazım Karabulut ise, "Burası mezbelelikti. Burasını Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan ve ekibi gecesini gündüzüne katarak kısa sürede bu hale getirdi. Biz de gerekli izinleri alarak buna katkı koyduk. Bu tesisler büyük bir emek sonucu bu hale getirildi. Kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından tesislerin restorasyonuna katkıda bulunan mermer firmalarına plaket verildi.