BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,79
ALTIN 2.493,47
HABER /  POLİTİKA

Tuğluk'un çantasının sırrı çözüldü

Şemdinli'de PKK'lılarla kucaklaşan Bağımsız Milletvekili Aysel Tuğluk'un çantası tartışma konusu oldu.

Abone ol

Sabah gazetesinin lüks çantaya sahip olduğunu iddia ettiği Aysel Tuğluk, çantanın orjinal olmadığını açıkladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

"ALDIĞIM YERİ GÖSTEREYİM"

Ensonhaber'e konuşan Aysel Tuğluk, çantanın orjinal olmadığını açıkladı. Tuğluk konuyla ilgili şunları söyledi:

"Çanta orjinal değil. Büyükada'dan 60 TL'ye aldım. Hatta alırken aramızda şakalaştık, acaba gazeteciler çantama ne der diye. Haberi okuyunca güldüm geçtim. Tam bir terbiyesizlik. Bütün gazeteciler toplanın, size çantayı aldığım yeri göstereyim."

Sabah gazetesi, KCK davasını izlemeye gelen Tuğluk'un çantasının orjinal oldunu yazmış ve fiyatının 3 bin lira olduğunu savunmuştu.

2 BİN 500-3 BİN LİRA

Aysel Tuğluk'un dünyaca tanınmış Louis Vuitton marka çantası dikkat çekti. Bu ilginç detay Sabah gazetesinde yer aldı. Çantanın İstanbul'da satılmadığı sadece Avrupa'da Fransa ve Almanya'daki mağazalarda satıldığı belirtildi. Çantanın değeri, 2 bin 500 - 3 bin lira arasında.

KCK operasyonunda tutuklanan ve aralarında çoğu gazeteci 36'sı tutuklu 44 sanığın, "terör örgütü yöneticiliği ve üyeliği" suçlarından, 7.5 ile 22.5 yıl arasında hapis cezası istemiyle yargılanmasına İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülüyor.

"SARILMAK SUÇ MU?"

Basın mensuplarının, Hakkari'de yol kesen PKK'lılarla kucaklaşması konusundaki soruları da yanıtlayan Tuğluk, dün şunları söylemişti: "Sarılmanın, kucaklaşmanın neresi suçtur? Ben sarılırken barış ve kardeşlik adına sarıldım. Biz orada savaşı övmedik. Düşmanlığı teşvik etmedik. İktidarın baktığı gibi gerillaya düşmanca bakmak durumunda değilim. Bir suç işlediğimizi düşünmüyorum.''