BIST 9.069
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.326,13
HABER /  MEDYA

Tuğba Özay kimdir Atakan'ın maskesini düşürecek!

Tuğba Özay kimdir Survivor'da bir zamanalar sıkı dostu olan Avatar Atakan'a kafayı fena taktı. Survivor yeni bölümde Atakan'ın maskesini düşüreceğini söyleyen Tuğba Özay, Nagihan'ın yanısıra Eda'yı da grubuna aldı.

Abone ol

Tuğba Özay kimdir Survivor'da istenmeyen isim mi oldu? Survivor ünlülerde Avatar Atakan'ı diline dolayan Tuğba Özay bir zamanlar yakın dostu olan Atakan'ı şimdi hedef tahtasına oturttu. Çiban başı dediği arkadaşının şimdi maskesini düşüreceğini söyleyen Tuğba, Survivor'daki dengeleri değiştirecek.

Bu soruların yanıtı Survivor adasında dün akşam ortaya çıktı. Tuğba Özay bayılınca ada doktoru koşarak geldi. Tuğba Özay'ı su ile ayıltan doktor kontrollerini de yaptı.

TUĞBA ÖZAY'IN RAHATSIZLIĞI NE SON DURUMU?

Alp Kırşan Tuğba Özay'ın sağlık durumu hakkında sonradan bilgi verdi. Tuğba Özay'ın ada şartları sebebiyle baygınlık geçirdiği ortaya çıktı. Survivor'dan ayrılmasına sebep olacak bir sağlık sorunu olmadığı belirlenen ünlü isim yarışlara geri döndü.

TUĞBA ÖZAY GÖZÜNÜ AÇAR AÇMAZ...

Tuğba Özay bayılmadan önce ünlüler takımı son atışını yapmış ve ödülü kazanmıştı. Tam o anda bayılan Tuğba Özay gözünü ilk açtığı anda 'kazandık mı' diye sordu.

Takım arkadaşlarından özür dileyen Tuğba Özay rahatsızlığıyla ilgili olarak "Bu sabah belki yediğimiz şeyler ters etki yarattı. Bir an gözüm karardı. Seda'ya tutunmaya çalıştığımı hatırlıyorum sonrası yok' dedi.

SURVİVOR 2016 SON BÖLÜM ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

Tuğba Özay'ın baygınlık geçirmesine sebep olan ödül oyununu son dakikada ünlüler takımı aldı. Böyleci ünlüler 4 oyunu üst üste kazanmış oldular. Kıran kırana geçen ödül oyununu kaptıran gönüllüler takımı açlıktan dağılmanın eşiğine geldi. İşte Survivor son bölümündeki ödül oyunu;