BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Yılmaz Morgül kimdir pilav kavgası adayı yıktı!

Yılmaz Morgül kimdir Survivor'da isyan bayrağını çekti. Survivor ünlülerde yarışan Yılmaz Morgül yeni bölümde takım arladaşı 'kaptan' dediği Yattara ile fena tartıştı. Pilavı Ebru yapsın diyen Yattara, parlayan Yılmaz Morgül olay oldu.

Abone ol

Yılmaz Morgül kimdir Survivor'da yeni bir kriz yaşandı. Takım arkadaşı ve adanın sevilen ismi Yattara ile pilav kavgası yaşayan Yılmaz Morgül'ün tavrı şok etti. Yattara'nın 'Pilavı Ebru yapsın' sözlerine çok sinirlenen Morgül, 'defol' diyerek Yattara'yı oradan uzaklaştırdı. Survivor'da bir anda dengeleri değiştiren Morgül'ün bu tavrı adayı karıştırdı.

YILMAZ MORGÜL SURVİVOR'DA PİLAV KAVGASI OLAY OLDU!

Yılmaz Morgül gerçekte kaç yaşında? Bu sorunun yanıtı ile başlayalım. Survivor adasının en yaşlısı olan Yılmaz Morgül ekranlarda 1982 doğumlu olduğunu söylemişti. Ancak Yılmaz Morgül'ün yaşıyla ilgili yalan söylediği ortaya çıktı. Yılmaz Morgül'ün gerçek doğum tarihi 14 Ocak 1964. Yani iddia ettiği gibi 32 değil 52 yaşında... 

YILMAZ MORGÜL 20 YIL ÖNCEKİ FOTOĞRAFI

Meslektaşı  Onur Akay 20 sene önce çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada paylaşınca Yılmaz Morgül'ün 1964 doğumlu olduğu belgelendi.

YILMAZ MORGÜL'ÜN ASKERLİK FOTOĞRAFI ÇIKTI

Yılmaz Morgül'ün gerçek yaşını ortaya çıkaran Onur Akay bu kez Morgül'ün askerlik fotoğraflarını paylaştı.Bu fotoğraf da Yılmaz Morgül'ün yaşı konusundaki yalanının bir diğer ispatı oldu. Zira 1982 doğumlu olduğunu söyleyin Yılmaz Morgül aserliğini 1987'de yapmış.

Onur Akay son olarak da Yılmaz Morgül'ün askerlik fotoğraflarını ortaya çıkardı. Yılmaz Morgül 'ün 1987 yılında çavuş olarak askerlik yaptığı dönemin fotoğrafı sosyal medyada olay oldu.

Yılmaz Morgül askerliğini Amasya Orduevinde yapmış.

YILMAZ MORGÜL HİÇ EVLENDİ Mİ?

Annesi alzheimer hastası olan Yılmaz Morgül ona düşkünlüğü ile biliniyor. Hayatı yokluk içinde geçen Yılmaz Morgül, akla gelen hemen her işi yapmış. Aşk hayatı boş olan Yılmaz Morgül şimdiye kadar hiç evlenmedi.

YILMAZ MORGÜL HASTALIĞI NE?

Yılmaz Morgül Survivor adasında özel izinle krem kullanan tek kişi. Bunun sebebi ise geçirdiği hastalığı.

1996 yılında cilt kanseri olan Yılmaz Morgül bunun için ABD'de tedavi gördü. 7 yıllık tedavinin sonunda sağlığına kavuşan Yılmaz Morgül, adaya güneş koruyucu kremlerine götürdü.

YILMAZ MORGÜL MESLEK KARİYERİ

Feriha Tunceli ve Sözer Yaşmut'tan musiki dersleri alan ve 1988 yılında Adana‘da sahneye çıkmaya başlayan Yılmaz Morgül, “Elveda İstanbul” adındaki ilk albümünü 1995 yılında piyasaya sürdü.

Yılmaz Morgül "Kız Sen Kimsin?" ve Zeki Müren'in de seslendirdiği "Bahçevan" adlı parçalarla tanınmıştır.