BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,70
ALTIN 2.527,95
HABER /  MEDYA

Nihal Candan kimdir hedef tahtasına oturdu!

Nihal Candan kimdir Survivor'da yavaş yavaş hedef tahtasına oturdu. Survivor gönüllülerde Aylin Şallı'nın elenmesinden ardından eşeltri okları Nihal Candan'a çevrildi. Kardeşim dediği Efecan'dan ağır darbe alan Nihal şimdi ne yapacak?

Abone ol

Nihal Candan kimdir Survivor'da yavaş yavaş hedef tahtasına oturmaya başladı. Survivor gönüllülerde yarışan ve adanın sivri dilli kızı Nihal Candan, takım arkadaşı Aylin Şallı'nın elenmesinden sonra dikkatleri üzerine çekti. Birçok oyunda oynamayan ve takımın en zayıf halkası olan Nihal Candan'ı 'kardeşim' dediği Efecan Dianzenza topun ağzına koydu.

NİHAL CANDAN KİMDİR SURVİVOR'DA TOPUN AĞZINDA

Survivor gönüllüler takımı oyun üstüne oyun kaybediyor. Bugüne kadar sadece 1 oyun kazanan gönüllüler son bölümdeki ödül oyununu da rakiplerine yedirdiler. Yumurtalar ünlüler takımına gidince gönüllüler arasındaki kavga da patlak verdi.

NİHAL CANDAN VE SEMİH ÖZTÜRK KAVGASI

Kavganın başrolünde yine Semih Öztürk vardı. Önce lakap taktığı Serkay Tütüncü ile birbirlerine girdiler. İkili arasındaki laf savaşına Nihal Candan da katılınca olayın yönü değişti.

Bu kez Semih Öztürk tüm öfkesini Nihal Candan'a kustu. İkili arasındaki laf atışması 'Sen git velin gelsin' noktasına vardı. İşte Survivor adasındaki Nihal Candan ile Semih Öztürk 'ün son kavgası;

NİHAL CANDAN SEMİH ÖZTÜRK TAKIŞMASI

Semih Öztürk ile Nihal Candan Survivor gönüllüler takımının iki ünlü ismi. Nihal Candan İşte Benim Stilim , Semih Öztürk ise Ütopya yarışması ile ünlendi. Şimdi gönüllüler adasında ikili arasında buz gibi bir hava esiyor. Bunun ilk tohumları da Nihal Candan'ın Semih Öztürk'ün yemeğini yemesiyle başladı. Semih Öztürk bu mevzuyu Ada Konseyinde açık edince Nihal Candan'ın damarına basmış oldu. Cadde kızı olan Nihal Candan Survivor adasında şu anda Semih Öztürk ile laf cambazlığında kafa kafaya gidiyor. Şayet gönüllüler takımında Semih ile başa çıkabilecek biri varsa o da Nihal gibi görünüyor. 

SURVİVOR'DA KAVGA ÇIKARAN ÖDÜL OYUNU

Survivor 2016'nın 15 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde yumurta ödülü için yapılan kıyasıya mücadeleyi kazanan Ünlüler oldu. Gönüllüler takımında ise büyük moral bozukluğu yaşandı.

SERKAN SURVİVOR ADASINA BÖYLE VEDA ETTİ

Ayağındaki rahatsızlık sebebiyle Survivor macerasına erkenden son vermek zorunda kalan Serkan Ercan adaya veda etti. Serkan Ercan'ın ünlüler takımına vedasında gözyaşları aktı. 

SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR MASTÜRBASYON SKANDALI

Survivor gönüllüler takımını birbirine düşüren Semih Öztürk kimdir ve ne iş yapar? Demet Akalın Semih Öztürk destekçisi mi? Semih Öztürk'an Ütopya yarışmasındaki mastürbasyon skandalı neydi?

Survivor gönüllüler adasında kavga çıkartan Semih Öztürk'ü izleyici Ütopya yarışmasından tanıyor. TV8 kanalında ekrana gelen bu yarışmada Semih Öztürk sevgilisi Kurretülayn Matur ile olan uygunsuz görüntüleri ile gündeme gelmişti.

SURVİVOR SEMİH ÖZTÜRK

Semih Öztürk adada çıkardığı son kavgadan sonra Demet Akalın'ın da gündemine girdi. Ütopya yarışmasında Semih Öztürk'e destek veren Demet Akalın Survivor için de arka çıktı.

Demet Akalın Efecan'ı dövmeye kalkan ve 'çakarım ha' diyen Semih'e destek vererek twiitter hesabından şunları yazdı;

Demet Akalın survivor semih öztürk

SEMİH ÖZTÜRK EFECAN VE SERKAY İLE KAVGASI

ACUN ILICALI SEMİH ÖZTÜRK'E TORPİL Mİ YAPIYOR?

Semih Öztürk'ün bu kavgası ada konseyine de taşındı. Acun Ilıcalı TV8 Ütopya yarışmasında başrolü verdiği Semih Öztürk'e konseyde sahip çıktı. Semih Öztürk'ten yana yorumlar yapan Acun Ilıcalı, Efecan ve Serkay'ı eleştirdi.

SEMİH ÖZTÜRK SURVİVOR ADASINDAKİ SON HALİ

Semih Öztürk Survivor adasına gittikten sonra hayli zayıflamış görünüyor. Instagram hesabından yayınlanan fotoğrafında da Semih Öztürk'ün ne kadar kilo verdiği net bir şekilde görülüyor.

SEMİH ÖZTÜRK MASTÜRBASYON SKANDALI

Semih Öztürk Ütopya yarışmasında finale kadar kalan isimlerden biriydi. Birinciliği son dakikada Tuncay'a kaptırmıştı. Ütopya yarışmasına ise karakteri ile damga vurmuştu.

survivor semih öztürk kimdir mastürbasyon'Kötü adam' olarak nam salan Semih Öztürk sevgilisi Kurratülayn'ın kucağında mastürbasyon yapacak kadar ileri gitmişti. Semih Öztürk'ün bu görüntüsü sosyal medyaya düşünce Acun Medya iddiaları yalanlamıştı. Ancak görüntüler fazlasıyla gerçekçiydi.

SEMİH ÖZTÜRK SEVGİLİSİ KURRETÜLAYN MATUR KİMDİR?

Ütopya yarışmasında Kurretülayn Marut ile sevgili olan Semih Öztürk dışarı çıkınca evleneceklerini söylüyordu. Ancak çift şimdiye kadar bu sözünü yerine getirmedi. İkili arasındaki yarışma aşkı reklamdan öte gitmedi.

NİHAL CANDAN KİMDİR?

Acun Ilıcalı'nın 2016 yılı Survivor gönüllüler takımına seçtiği Nihal Candan kimdir ve kardeşi Bahar Candan hangi yarışmada yer alıyor? 

Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'deki yarışmaların gediklisi oldular. Nihal Candan Survivor öncesinde de İşte Benim Stilim yarışmasında iki dönem yer almıştı. Torpili kimden merakı yaratan Nihal Candan en rüküş isim olmasına rağmen İşte Benim Stilim All Star kadrosuna bile dahil edilmişti.

BAHAR CANDAN KİMDİR?

Nihal Candan Survivor yarışmasına transfer olurken yerine İşte Benim Stilim 'e kardeşi Bahar Candan kuruldu. Cadde ağzıyla konuşan Bahar Candan henüz 18 yaşında. Nihal Candan'ın daha fena bir versiyonu olan Bahar Candan öyle bir giyim tarzına sahip ki jüri sık sık 'bu kadar açık giyinme' demek durumunda kalıyor.

NİHAL CANDAN KİMDİR?

20 yaşında olan Nihal Candan aslen Mersinli. Beykent Üniversitesi hukuk fakültesi öğrencisi olduğunu söylüyor. Her ay giyinmeye 1000 bin lira ayıran Nihal Candan, maddi durumu iyi olan bir ailenin kızı.

Survivor'a giderken yaptığı çekimde 'Niye aç kalmaktan korkayım ki ben zaten rejim yapıyorum' diyen Nihal Candan adadaki ikinci gününde açlık ve karanlık yüzünden ağlamıştı.