BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.491,37
HABER /  MEDYA

Efecan kimdir kardeşim dediği ismi sildi mi?

Efecan Dianzenza kimdir Survivor'da topun ağzına geldi. Survivor'da eleme potasına giren ve direkten dönen Efecan, takım arkadaşı ve 'kardeşim' dediği Nihal Candan'ı sildi mi? Adada en zayıf halk o diyen Efecan'ın sözleri gönüllülerde olay oldu.

Abone ol

Efecan Dianzenza kimdir Survivor'da son anda direkten döndü. Survivor gönüllülerde yarışan Efecan, yeni bölümde olay olacak açıklamalar yaptı. Kardeşim dediği ve çok sevdiği Nihal Candan'ı en zayıf halka ilan eden Efecan,gönüllüler adasında dengeleri değişitirecek açıklamalar yaptı. Adadan Nihal'in gitmesi gerektiğini ima eden Efecan'a, Nihal'in tavrı ne olacak merak konusu.

EFECAN KİMDİR SURVİVOR'DA NİHAL'İ SİLDİ Mİ?

Efecan Dianzenza kimdir Survivor'da topun ağzındaki isim. Survivor gönüllüler takımında yer alan Efecan, dokunulmazlığı alan takım arkadaşı Gizem Kerimoğlu tarafınfan elenmesi için ismi yazıldı. Survivor gönüllüler SMS oylama sonucuna göre Efecan Dianzenza'nın bu gece Survivor'a veda etme ihtimali var.

EFECAN DİANZENZA KİMDİR SURVİVOR'DAN ELENİYOR MU?

Survivor'da her geçen gün performansını arttıran Efecan Dianzenza'nın rap şarkısı bile var. İnstagram hesabında rap şarkısını paylaşan Efecan Dianzenza'nın videosu beğeni ve yorum yağmuruna tutulmuş.

Efecan Dianzenza kadar sevgilisi de merak konusu oldu. Duygu Çavdar ile birlikte olan Survivor Efecan sık sık onunla onan fotoğraflarını paylaşmış.

Survivor efecan dianzenza ve sevgilisi duygu çavdar kimdir

EFECAN DİANZENZA KİMDİR SOYADI NEDEN YABANCI?

Survivor gönüllüler takımında hırsı ve oyunlardaki başarısı ile öne çıkan Efecan Dianzenza farklı soyadı ile de dikkat çekiyor.

Efecan Dianzenza 3 yaşındayken ailesinin İzmir’e yerleşmesi sonucunda hayatının büyük bir kısmını İzmir Karşıyaka’da geçirmiş. 9 yaşında Karşıyaka spor kulübünde futbol oynamaya başlayan Efecan Dianzenza, 14 yaşında Antalyaspor’a transfer oldu.

Efecan Dianzenza ve sevgilisi Duygu Çavdar instagram hesaplarından bu fotoğraflarını paylaşmışlar.
Hırs Küpü Efecan Dianzenza Kimdir Nereli - Survivor Efecan kaç yaşında Mesleği? -Bitlis Ateş Gazete Manşeti! A24.com.tr » newsbox » Hırs Küpü Efecan Dianzenza Kimdir Nereli - Survivor Efecan kaç yaşında Mesleği? -Bitlis Ateş Gazete Manşeti! Facebook paylaş Twitter paylaş Google+ paylaş Yorum Yaz 21.02.2016 Saat: 17:33 Hırs Küpü Efecan Dianzenza Kimdir Nereli - Survivor Efecan kaç yaşında Mesleği? -Bitlis Ateş Gazete Manşeti! Büyük Hasret sona erdi. Rekabet, çekişme,acı,kavga ve zorlu parkurlarla dolu yarışma Survivor 2016'da yarışacak olan Efecan Dianzenza Kimdir? Sizler için aktardık... Acun Ilıcalı yine yaptı yapacağını. Bomba bir Survivor 2016 kadrosu oluşturan Ilıcalı, Survivor'a tarihinin en çekişmeli sezonunu yaşatacak gibi görünüyor. Prodüksüyon olarak bütün hazırlıkalr tamamlandı. Artık söz yarışmacılarda. Peki bu yükün altından kalkabilecekler mi? Survivor 2016'da ünlüler ve gönüllüler kadrosunu yakından tanıyalım... Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de 7 Şubat Pazar günü başlayacak olan macera yarışması Survivor 2016'nın Gönüllüler takımındaki isimleri yayınlanan tanıtım videosuyla ortaya çıktı. Bu isimler arasında videoda elinde ateşle oynayan kişi Efecan Dianzenza oldukça dikkat çekti. Peki; Efecan Dianzenza kimdir? Efecan Dianzenza kimdir? 14 Temmuz 1990'da Londra'da dünyaya gelen Efecan Dianzenza, 3 yaşındayken Türkiye'ye gelmiştir. İzmir'in Karşıyaka ilçesinde hayatını geçiren Efecan'ın annesi Türk, babası ise İngiliz'dir. 9 yaşındayken Karşıyaka Spor Kulübü'nün alt yapısında futbol oynamaya başlayan Efecan, 14 yaşında Antalya Spor Kulübü'ne transfer olmuştur. O yıllarda müziğe de giriş yapan Efecan, kendi evinde küçük bir stüdyo kurarak yüzlerce şarkı kaydetmiş ve underground albümler hazırlamıştır. 2 yıllık Antalya serüveninden sonra spor ve müzik hayatına İstanbul'da devam eden Survivor 2016 Gönüllüler yarışmacısı Efecan Dianzenza, İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile anlaşma yaptı. Bu süreçte müzik hayatını bırakmadı ve underground müzik yapmaya devam etti. Efecan, lise öğrenimini İstanbul'da tamamlamıştır. Üniversite sınavlarına girerek Anadolu Üniversitesi Spor Akademisi Antrenörlük bölümünü kazandı ve futbol hayatını sonlandırdı. Efecan Dianzenza, Mister International Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmiştir. 2010 yılında Model of Models yarışmasında Türkiye 1.liği kazanan Efecan moda ve mankenlik sektöründe de yer aldı. Efecan aynı zamanda Endonezya'da yapılan Mister International yarışmasına katılmıştır. Burada ise dünya 6'ncısı olmuştur. Survivor 2016 Gönüllüler takımındaki diğer isimler arasında; İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk yer alıyor. http://www.a24.com.tr/hirs-kupu-efecan-dianzenza-kimdir-nereli---survivor-efecan-kac-yasinda-meslegi--bitlis-ates-gazete-manseti-haberi-40057057h.html?h=48

Sporun yanı sıra müziğe de ilgisi olan Efecan Dianzenza Antalya'daki evinde küçük bir stüdyo kurdu ve underground albümler yaptı. Antalya’da iki sene yaşadıktan sonra İstanbul'a taşınan Efecan Dianzenza İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde futbol yaşamına devam etti. Underground müzikler yapan Efecan, İstanbul gece kulüplerinde dj’lik de yapmaya başladı.

SON İŞİ MODELLİK OLDU