BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Tuğba için sıkanlar yakalandı

Tuğba Özay'dan ayrılmaya ikna etmek için eski sevgilisi Büyükoğlu'nu ikna etmeye gittiler. İşte o çatışmada silah sıkanlar yakalandı.

Abone ol

İstanbul Bağcılar'da geçen Cuma günü motorize polis ekiplerinin lüks otomobilde yaptığı aramada 3 adet suikast silahı olarak bilinen Glock marka tabanca ve sahte askeri tanıtım kartları ile yakalanan Volkan Tutar, kardeşi Oktay Tutar ve Veysel Şanlı tutuklandı. Sahte JİTEM kartları taşıyan zanlıların Tuğba Özay'ın eski sevgilisiyle çatışmaya girdikleri anlaşıldı.

TUĞBA ÖZAY İÇİN ÇATIŞMAYA GİRMİŞLER

Tutuklananlardan Volkan Tutar'ın Akmerkez'de Tuğba Özay nedeniyle Yaşar Öz'ün adamı Cabbar Kibaroğlu ile Akın Büyükoğlu arasında çıkan çatışmada bulunduğu ortaya çıktı.

Olayın azmettiricisi olarak aylarca hapiste yatan Özay Büyükoğlu'nu ayrılığa ikna etmek için araya adamlar soktuğunu söylemişti.

AYAĞINDAN VURULMUŞ

Cabbar Kibaroğlu ile birlikte Akmerkez'de bulunduğu saptanan Tutar'ın, olaydan bir süre sonra Şişli'de silahlı saldırıya uğrayıp bacağından yaralandığı belirtildi.

BABASININ KAFASINA KURŞUN SIKILMIŞ

Volkan Tutar'ın babası Mehmet Emin Tutar'ın ise Adana'da jandarma sorumluluk bölgesinde bulunan bir parkta kafasına sıkılan tek kurşunla öldürüldüğü öğrenildi.

SAHTE JİTEM KARTLARI

Geçtiğimiz Cuma günü yol kontrolü yapan polisler lüks bir aracı durumundan şüphelenerek durdurdu. Üç kişiyi araçtan indiren ekipler, yaptıkları aramada torpido gözünde ve koltukların altında 3 adet Glock marka silah ele geçirdi. Araçtan indirilen kişilerin yapılan üst aramasında ise askeri tanıtım kartları çıktı. Kendilerini JİTEM personeli olarak tanıtan kişilerin kartlarını inceleyen polis, kartların sahte olduklarını tespit ederek üç kişiyi gözaltına aldı.

CEZAEVİNE KONDULAR

Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde sorgulanan Volkan Tutar, kardeşi Oktay Tutar ve Veysel Şanlı bugün Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Adliyede Savcı tarafından sorgulanan 3 kişi daha sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.