BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,03
ALTIN 2.514,01
HABER /  MAGAZİN

Tuğba acı çekmek istiyor

Tuğba Özay sinema için kamera karşısına geçiyor. Güzelliği ile değil acı çeken haliyle anılmak istiyor

Abone ol

Ünlü manken Tuğba Özay, ilk defa sinema filminde rol alacağını belirterek, 'Filmde güzelliğimle değil, aksine acı çeken, bütün vücudunda çizgiler oluşmuş bir insan olmak istiyorum' dedi.

Beylikdüzü TÜYAP Fuarı'nda Mefile giyim firmasının yaz ve kış kreasyonu defilesine katılan manken Tuğba Özay, podyumda yaşamayı sevdiğini belirterek, Kültür Bakanlığı tarafından da onaylanan bir sinema filminde rol alacağını söyledi.

Filmde barış mesajları vereceğini anlatan Özay, ilk filminde güzelliği ile değil acı çeken haliyle yer alacağını söyledi. Çekimlerin pazartesi günü Malatya'da başlayacağını belirten ünlü manken, 'Pazartesi günü Malatya'da bir film çekimine katılacağım. Kültür Bakanlığı onaylı

filmin mesajı ise dünya barışı. Dünya üzerinde herkesin barış içinde yaşaması gerektiğini söylüyor. Ben orada çok güçlü ve asi bir kızım. Savaş ortamını ve işkenceyi, toplumsal içeriği anlatıyor. İlk sinema filmim olacak. Ben orada güzelliğimle değil; aksine acı çekmiş, bütün vücudunda çizgiler oluşmuş bir insan olmak istiyorum. İnsan yetenekleriyle hareket etmeli. Yaşlanmadan sinema filmlerinde rol almak istiyorum' dedi.