BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,65
ALTIN 2.385,56
HABER /  MAGAZİN

Tuba Ünsal yeniden hamile mi?

Uzun süredir birlikte olduğu Mirgün Cabas ile ani bir şekilde evlenen Tuba Ünsal, tüm gözleri üzerine çekmişti.

Abone ol

Mayıs ayında ani bir şekilde gerçekleşen düğün herkesi şaşırtırken, farklı iddiaların ortaya çıkmasına da neden oldu.

Mirgün Cabas ile dünya evine giren Tuba Ünsal'ın hamile olabileceğine dair iddialar magazin basınını bir hayli meşgul etmişti. Şimdilerde ünlü mankenin sergilediği tavırlar bu iddiaların daha da güçlenmesine neden oldu.tubaa.jpg

TATİLDE GÖRÜNTÜLENDİ DEDİKODULAR ARTTI

Cabas ile dünya evine giren Tuba Ünsal, Türkbükü'nde tatil yapıyor. Keyifli bir tatil yaptığı gözlerden kaçmayan ünlü oyuncu, bol kıyafetler giymeyi tercih ettiği için herkesi şaşırtmaya başladı.

Her zaman cesur kıyafetleri ile dikkatleri çeken Tuba Ünsal, bu kez uzun ve bol kıyafetler giymeyi ve pareo kullanmayı tercih ediyor.

GÖBEĞİNİ GİZLEMEYE Mİ ÇALIŞTI

Bu halleri ile dikkatleri çeken ünlü manken, Türkbükü'nde basın mensuplarını görünce neye uğradığını şaşırdı. Görüntülerinin alınıyor olması nedeniyle sırtındaki hasır çantayı ters takarak göbeğini gizlemeye çalışan manken ve oyuncu Tuba Ünsal herkesi şaşırttı. Göbeğini gizlemek istediği düşünülen Ünsal'ın hamile olabileceğine yönelik ortaya atılan iddiaların güçlenmesine neden oldu.

ÜNSAL'IN DA CABAS'IN DA BİRER KIZI VAR

3 yıl önce anne olan Tuba Ünsal bi bir kız çocuğa sahip. Aynı şekilde Mirgün Cabas’ın da eski sevgilisi Evrim Sümer'den bir kızı olduğu biliniyor.

Şimdi bir kez daha hamile olduğu ileri sürülen Tuba Ünsal, gerçekten hamile mi yoksa bu bilgiler birer iddia olarak mı kalacak merak ediliyor.