BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,74
ALTIN 2.410,46
HABER /  GÜNCEL

TSK füzelerle Kuzey Irak'ta PKK'yı vurdu

Türkiye Kuzey Irak'taki hedeflere düzenlediği hava operosyonlarından sonra sınıra konuşlandırılan füzelerle, PKK'ya ait olduğu tespit edilen hedefleri vurdu.

Abone ol

Türk Silahlı Kuvvetleri, Şırnak ile Hakkari arasında konuşlandırılan askeri birliklerle İnsansız Hava Araçları (İHA) tarafından kaydedilen görüntülerde yoğun hareketliliğin yaşandığı noktaları füzelerle vurdu

PKK kamplarında tespit edilen hareketlilik üzerine İHA görüntüleri ile menzilleri ayarlanan füzeler peş peşe Irak'ın Kuzey'inde bulunan PKK kamplarından Zap, Metina, Avaşin, Basyan ve Hakurk'a atıldı.

SANİYE SANİYE ROKETİN HEDEFLERİ VURUĞU ANLAR...

Askeri birlikten peş peşe atılan roketler saniye saniye kaydedildi. PKK kamplarına yağdırılan roketlerin 36 ile 40 kilometre menzile sahip olduğu ve vurdukları hedefi parçaladıkları belirtildi.

turkiye-fuzelrle-pkk-yi-vurdu.jpg

TERÖR KAMPINDA BİRÇOK NOKTA VURULDU

Yerli yapım roketsan tarafından üretilen roketatar araçlarının İHA'lar tarafından gönderilen koordinatlara kilitlenerek atış yapma özelliğine sahip olduğu belirtildi. Roketli saldırıda Terör örgütü kampında bir çok noktanın vurulduğu belirtildi.