BIST 10.192
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.406,41
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Kendini keşfetmeye hazır olanlar için bir kitap

Dr. Samiye Özbaş Soysal tarafından kaleme alınan “ASTROLOJİDE AY DÜĞÜMLERİ” kitabı, bu sorulara astroloji penceresinden bakmanıza ve sorularınıza yanıt bulmanıza yardımcı oluyor.

Abone ol

“Bu hayata ne için geldik? Yaşam amacımız ne? Geçmiş yaşamlarımızdan bu yaşamımıza neler taşıdık?...”

Son dönemlerde çeşitli yöntemlerle bu ve benzer soruların cevaplarını arıyoruz. . İşte Dr. Samiye Özbaş Soysal tarafından kaleme alınan “ASTROLOJİDE AY DÜĞÜMLERİ” kitabı, bu sorulara astroloji penceresinden bakmanıza ve sorularınıza yanıt bulmanıza yardımcı oluyor.

Bir astroloji haritasının en önemli unsurlarından olan Kuzey ve Güney Ay Düğümleri, geçmiş hayatlarımızla bugünkü hayatımız arasında köprü kurmamıza, nereden gelip nereye gitmekte olduğumuzu anlamamıza ve bu sayede doğru yolu bulmamıza rehberlik eden çok önemli göstergelerdir.

kapak.20150813151143.jpg


Dr. Samiye Özbaş Soysal, “ASTROLOJİDE AY DÜĞÜMLERİ” isimli kitabında, bu göstergeler sayesinde kendi ruhsal yol haritanızın ipuçlarını vermekle kalmayıp, reenkarnasyon ve karma kavramlarına da farklı bir açıdan bakma fırsatını sunuyor.

“Ruhumuzun Karmik Geçmişi ve Geleceği: Atrolojide Ay Düğümleri” kitabı ile kendinizi astrolojinin rehberliğinde keşfetmeye hazır olun!


DR. SAMİYE ÖZBAŞ SOYSAL KİMDİR?

samiye-soysal-(1).jpg25.2.1972’de Ankara'da doğan Samiye Özbaş Soysal, Cağaloğlu Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş bir Tıp doktorudur. Astrolojiye olan ilgisinin tutkulu bir aşka dönüşmesi ile birlikte bir sigorta şirketinde yapmakta olduğu görevinden ayrılmış ve hayallerinin peşinden gitmeye karar vermiştir. Astrolojiyle yolunun kesiştiği ilk günden itibaren Ay düğümleri ve karma konusu özel ilgi alanı olmuştur. Halen günlük bir gazetede yer alan AstroKarmik adlı köşesinde burç yorumlarını hazırlayan Soysal, kendi web sitesi aracılığıyla makale, haber ve yorumlarını sizlere ulaştırmakta ayrıca hem astroloji eğitimi hem de bireysel ve kurumsal danışmanlık hizmetleri vermektedir. Soysal, evli ve bir kız çocuk annesidir.