BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,69
ALTIN 2.411,88
HABER /  GÜNCEL

TRT eski spikeri AK Parti'den aday

TRT eski spikeri Serra Karaçam ve eşi Eyüp Özgüç AKP'den aday adayı...

Abone ol

CHP kulisleriyle bildiğimiz Sevilay Yükselir, Sabah gazetesindeki köşesinde "Hangi karı koca AKP'den aday adayı?" başlıklı yazısında eski TRT spikeri Serra Karaçam ve eşi Eyüp Özgüç'ün AK Parti'den aday adayı olduklarını yazdı.

Önümüzdeki genel seçimler çok karı kocanın arasını açacak gibi görünüyor. Serra Karaçam'ı bilirsiniz. Eski TRT spikeri. Geçtiğimiz yaz 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı'nda Genel Sekreterlik görevi yapan Başbakanlık Müfettişi Eyüp Özgüç ile evlenmişti. Öğrendiğime göre genç çiftler AKP'den aday adayı olarak başvuruda bulunmuşlar.

ÇİFTE ŞANS

Serra Hanım 1. Bölge'den. Eyüp Bey ise 2. Bölge'den şansını denemeye karar vermiş. Hayırlısı olsun tabii ama yeni evli çiftin, "Çifte şans" formüllerinin de çok akıllıca ve kurnazca olduğunu belirtmeden geçmeyeyim.

ESKİ ÜLKÜCÜ TORUNU

Bakalım AKP, çiçeği burnundaki karı kocadan hangisini tercih edecek? Başbakan Erdoğan'ın bayramlarda gidip elini öptüğü bilinen eski ülkücü milletvekillerinden İhsan Karaçam' ın torunu Serra Hanım'ı mı?
Yoksa Avrupa 2010 Ajansı'ndaki görevinden tantanalı bir şekilde ayrıldıktan sonra İstanbul Üniversitesi Rektörü Yunus Söylet'in danışmanlığına soyunan Başbakanlık kadrosundaki müfettiş Eyüp Bey'i mi?